ŞEBİN GÜNDEM
HV
18 NİSAN Perşembe 18:11
Advert

Yaşasın Giresun köftesi

Giresun mutfağı Giresun Federasyonu Genel Merkezinde hizmete girdi. Pancar çorbası, galdirik, melocan, höngül, hoşuran, fasile turşusu, tereyağlı pide gibi bir çok yöresel lezzetlerin bulunduğu restoranın açılışına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, varken, “kahrolsun hamburger, yaşasın Giresun köftesi” dedi.

İSTANBUL
Giriş Tarihi : 12-06-2021 01:22
Yaşasın Giresun köftesi
"

Giresun Federasyonu Haberleri">Federasyonu, Giresun’un yöresel lezzetlerini İstanbul’a taşıdı. Federasyon merkezine açılan restoranda, Giresunluların damak tadına hitap eden pancar çorbası, galdirik, melocan, höngül, hoşuran, fasile turşusu, tereyağlı pide gibi birçok yöresel yemek bulunuyor. Açılışı yapılan restoranda gerçekleştirilen ilk toplantıya Giresun Federasyonu Onursal Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Federasyon Başkanı Muhterem Memiş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

YAŞASIN GİRESUN KÖFTESİ

 

Giresun Federasyonu Onursal Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun’un yöresel lezzetlerinin İstanbul’daki hemşehrileriyle buluşturan Federasyon temsilcilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden de paylaşımda bulunan Turan;

 

“Giresun Federasyonumuzun genel merkezini ziyaret ederek hemşehrilerimiz için hazırlanan yöresel mutfağımızı hizmete açtık.

Neler var neler?

Pancar çorbası, galdirik, melocan, höngül, hoşuran, fasile turşusu, tereyağlı pide…

 

Kahrolsun hamburger, yaşasın Giresun köftesi !…” ifadelerini kullandı.          

 

YENİ AÇILAN YÖRESEL RESTORANIMIZDA TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş açılışa katılan hemşehrilerine teşekkür ederk, “Giresun Federasyonu Genel Merkezimizde yeni açılan yöresel restoranımızda toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımıza katılan Onursal Başkanımız ve İstanbul Milletvekilimiz Sn. Hasan Turan, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sn. Serkan Cantürk ve tüm yöneticilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

AdminAdmin