Giresun’un eşsiz doğasına sahip Yavuzkemal Beldesi, hafta sonu doğa yürüyüşü gruplarını ağırladı. Belediye Başkanı Adem Önal, beldenin sosyal tesislerinin 7/24 hizmete hazır olduğunu belirterek, tüm doğaseverleri Yavuzkemal’e davet etti.
Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal, doğa yürüyüşü ve outdoor sporları için beldeyi tercih eden misafirlerle bir araya gelerek Yavuzkemal’in turizm potansiyeline dikkat çekti. Beldenin doğal güzelliklerini keşfetmeye gelen ziyaretçileri belediyeye ait sosyal tesislerde ağırlayan Başkan Önal, tesislerin bölgedeki sosyal hayata büyük bir dinamizm kattığını vurguladı.
"Haftanın 7 Günü Hizmetinizdeyiz"
Ziyaretçilerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Adem Önal, sosyal tesislerin sadece bir dinlenme alanı değil, aynı zamanda beldenin vizyonu olduğunu ifade etti. Önal, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:
“Bu hafta sonu beldemizde yine hareketli ve güzel anlara tanıklık ettik. Doğa yürüyüşleri için gelen misafirlerimizi beldemizin sosyal tesisinde ağırlamaktan büyük gurur duyduk. Haftanın yedi günü hizmet veren sosyal tesisimiz, beldemize canlılık katmaya ve sosyal hayata hareket kazandırmaya devam ediyor.”
Doğa Severlere Açık Çağrı: "Çıkın Çıkın Gelin"
Yavuzkemal’in yayla turizmi ve doğa sporları için bölgedeki en önemli duraklardan biri olma yolunda ilerlediğini kaydeden Başkan Önal, samimi bir davette bulunarak; “Siz de bu güzel atmosferi yaşamak için çıkın çıkın gelin inşallah” dedi.
Yavuzkemal Sosyal Tesisleri, modern yapısı ve doğayla iç içe konumuyla hem yerel halka hem de dışarıdan gelen turistlere Karadeniz misafirperverliğini sunmaya devam ediyor.


