Başkan Bünyamin Çiftçi, Joker hakkını kullandı, annesini aradı

Her fırsatta gençlerle buluşan ve tecrübe paylaşımı yapan Çayırova’nın genç Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Lise son sınıf öğrencileriyle buluştu. Söyleşi sırasında telefonla joker hakkımı kullanmak istiyorum diyerek annesini arayan Başkan Çiftçi, annesine üniversite sınavına nasıl hazırlandığını sordu. Diefonu açıp Annesi Hanife Çiftçi’nin sesini mikrofona veren Başkan Çiftçi’nin sorusuna annesinin verdiği cevap salondan büyük alkış aldı. İşte kameraya yansıyan o anlar….  

GÜNDEM - 24-03-2022 01:22

Başkan Bünyamin Çiftçi, Joker hakkını kullandı, annesini aradı
" İLGİLİ HABERLER Giresun’da Ekmek ve Ramazan Pidesi’ne yeni zam Giresunspor Traftar Çay’dan sonra Fenerbahçe Taraftar Çay’da sofralarımızda olacak

Çayırova Belediye Başkanı Hemşehrimiz Bünyamin Çiftçi, ilkleri yapmaya devam ediyor. Kısa sürede Çayırova’da dev projeleri hayata geçiren ve kısa sürede Çayırova halkının gönlüne giren Başkan Çiftçi, projelerinin yanı sıra gençlerle kurduğu iletişimde dikkat çekiyor. Her fırsatta gençlerle bir araya gelen Başkan Çiftçi, tecrübe paylaşımı yaparak gençleri dinliyor.

 

ÇÖZEMEDİĞİ SORUYU RÜYASINDA SAYIKLAYARAK ÇÖZDÜ

 

Yine Üniversite sınavına girecek olan Lise son sınıf öğrencileriyle buluşan Başkan Çiftçi, söyleşi sırasında gençlerden gelen soru üzerine telefonla annesini arayarak kendisinin üniversite sınavına nasıl hazırlandığını ve gençlere neler tavsiye edersin diye sordu. Diafonu açıp annesinin sesini mikrofona verdi. O anda alışveriş için halk pazarında olan annesi Hanife Çiftçi, Bünyamin başkanın üniversite sınavı akşamı çok uğraşıp çözemediği bir soruyu rüyasında sayıkladığını, o an ağzından çıkanları not edip sabah kalktığında kendisine verdiğini ve soruyor o şekilde çözdüğünü söyledi. Gençlere başarı dileğinde de bulunan Hanife Çiftçi, “sıva girene kadar ders çalışın” tavsiyesinde bulundu.

 

 

 

Başkan Bünyamin Çiftçi o anların görüntüsünü sosyal medya hesabından,

 

“Gençlerle söyleşide telefonla joker hakkımı kullandım, annemi aradım.Gerisini ondan dinleyelim” sözleriyle paylaştı.

Haberin Videosu : Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi; Joker hakkını kullandı, annesini aradı videojs.options.flash.swf = "files/player/video-js.swf";

DİĞER HABERLER
Giresun il protokolü Valilikte düzenlenen bayramlaşma programında buluştu

Giresun il protokolü Valilikte düzenlenen bayramlaşma programında buluştu

12-04-2024 - GÜNDEM

İlk Resmi Ziyaretini Giresun Valiliğine yaptı

İlk Resmi Ziyaretini Giresun Valiliğine yaptı

09-04-2024 - GÜNDEM