ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 MART Perşembe 15:32
Advert

Abisini şehit edenlerin öldürüldüğünü dinler dinlemez kabrine koştu

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde 2012 yılında PKK terör örgütü mensuplarınca şehit edilen 8 askerin kanı yerde kalmadı.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 06-10-2021 18:10
Abisini şehit edenlerin öldürüldüğünü dinler dinlemez kabrine koştu
"

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 2012 senesinde PKK terör örgütü üyelerince şehit edilen 8 askerin kanı yerde kalmadı. Irak'ın kuzeyindeki Gara'da MİT tarafından reelleştirilen işlemde 8 askerin şehit olduğu Dağlıca hücumuna katılan PKK'lı terörist Özcan Yıldız tesirsiz hale getirilirken, şehit askerlerden biri olan Giresunlu Piyade Er Yaşar Doymuş'un ailesi tarafından bu haber büyük neşeyle karşılandı.


Giresunlu Piyade Er Yaşar Doymuş'un kardeşi Muhittin Doymuş, abisinin intikamının alındığı haberini dinler dinlemez abisinin Giresun'un Tirebolu ilçesindeki İstiklal Mahallesi'ndeki kabrini ziyaret etti, katillerinin öldürüldüğü müjdesini verdi.


Doymuş, burada yaptığı açıklamada “Şehitlerimizin kanları yerde kalmadığı için sevindik. Bizim ve tam şehit yakınlarının acısı hep tazedir ancak ne zaman ülkeyi ayrılmaya, dağılmaya müteveccih terör faaliyeti içerisinde olanlar tesirsiz hale getirildiği haberini alsak acımız rahatlıyor. 2012 senesinde de abim ve öteki tam silah dostlarını şehit eden bir terör üyesinin tesirsiz hale getirilmesiyle de acımız azıcık daha eksildi. Zati devletimizin, askerlerimizin hiçbir şehidin kanını yerde vazgeçmeyeceğine inanıyoruz ve öğreniyoruz. Şehitlerimizin kanlarıyla bu ülke dimdik ayakta olduğunu da öğrenmemiz gerekiyor. Bugün de burada şehidimize kanının yerde kalmadığı müjdesini verdik ve dua ettik. Devletimize, hükümetimize Türk silahlı güçlerine, askerlerimize ve polislerimize teşekkür ediyorum" dedi.

AdminAdmin