ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 MART Perşembe 21:15
Advert

Verge internet faturanızı görmek istiyor

The Verge, Amerikalıların internet erişimi için ne kadar ödediği ve karşılığında ne tür hızlar elde ettikleri konusunda yeni bir proje için Tüketici Raporları ile ortaklık kuruyor. Faturanızı CR'nin özel web sitesinde paylaşın.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 06-10-2021 18:16
Verge internet faturanızı görmek istiyor
"

İnternet erişiminde ödediğinizin karşılığını her zaman alamazsınız. Çoğu yerde yalnızca bir seçenek vardır, bu nedenle tek bir taşıyıcıdan iyi planı veya kötü planı seçmeye takılırsınız ve pahalı "geniş bant" planı çevirmeli bağlantı hızlarına daha yakın çıkarsa, fazla bir şey yoktur. yapabilir. Üstelik bu, masada geniş bant seçeneği bile olmayan ülkenin büyük bölgelerine girmeden.

Bu nedenle, sorunu yakından incelemek için Tüketici Raporlarına katılıyoruz. Hangi telekomünikasyonların pazarlığın sonunu getirdiğini ve hangilerinin yetersiz kaldığını anlamak için elimizden geldiğince birçok internet faturası. Buradaki fikir, insanların gerçekte elde ettikleri hızlara ve bu hızlar için ne kadar ödediklerine kuş bakışı bakmaktır.

Oraya ulaşmak için internet faturanıza bakmak istiyoruz. Tüketici Raporları, bilgilerinizi toplamak ve hızlı bir hız testi yapmak için bir site oluşturdu. Her şey yaklaşık yedi dakika sürecek ve daha iyi bir internet oluşturmak için üzerinize düşeni yapacaksınız.

Gizlilik hakkında birkaç kısa not: Güncellediğiniz anda faturanız şifrelenecektir ve Tüketici Raporları yalnızca fiyat, paket, hız ve gizli ücretler gibi ilgili verileri kaydetmeyi taahhüt etti ve artık ihtiyaç duyulmadığında faturaları silecek. Site, bilgileri gizli ve güvenli tutmanın bir yolu olarak sizden bir oturum açmanızı isteyecektir, ancak hiçbir şey için ödeme yapmanız gerekmeyecek ve kişisel olarak tanımlanabilir hiçbir bilgi dış araştırmacılarla paylaşılmayacaktır. Ayrıntılarla ilgili daha fazla yanıtı buradan alabilirsiniz.

Bu projenin bize inceleyeceğimiz on binlerce fatura vermesini ve yılın ilerleyen zamanlarında bazı büyük soruşturmaları teşvik etmesini umuyoruz. Bu yüzden siteye gidin ve bize faturanızı gösterin. Birkaç ay içinde size ne bulduğumuzu anlatacağız.

AdminAdmin