ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:36
Advert

Aksu Eğitim ve Araştırma Hastahanesine Ulaşımı Kolaylaştıracak Yeni Köprü Tamamlanıyor

Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çotanak Spor Kompleksine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla projelendirilen köprünün bağlantı yollarında sona gelindi.

ÇEVRE
Giriş Tarihi : 16-01-2024 14:56   Güncelleme : 16-01-2024 15:02
Aksu Eğitim ve Araştırma Hastahanesine Ulaşımı Kolaylaştıracak Yeni Köprü Tamamlanıyor

Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çotanak Spor Kompleksine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Aksu deresi üzerine projelendirilen köprünün bağlantı yollarında sona gelindi.

Çalışmaları devam eden bağlantı yoluyla birlikte Dereli yolu Küçükköy Mahallesi’nden köprü geçişini yapacak olan araç direk olarak Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’ne ulaşacak.

Hastane ve Stadyumun hizmete girmesinden dolayı bölgede yaşanan trafik sıkışıklığını rahatlatacak olan köprü aynı zamanda hem hastane hem de stadyuma ulaşımı da genel olarak kolaylaştıracak. 70 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki köprünün yapımı ise bir süre önce tamamlanmıştı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Köprü projesine destekleri için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığımız ile DSİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bu proje ile Aksu bölgesinde yaşanan ve her geçen gün artan trafik yoğunluğunu azalacaktır. Stadyum ile Hastane arasından Dereli yoluna inşa edilen köprümüzün bağlantı yolları ise belediyemiz tarafından yapılıyor. Bu çalışma kısa sürede tamamlanarak köprümüz ve bağlantı yollarımız kullanıma sunulacak.” dedi.

HüseyinHüseyin