ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 00:50
Advert

Alucra Merkez Derneği İhtiyaç Sahiplerine Desteğe Devam

2019'da kurulan Alucra Merkez Derneği ilçemizde faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

İLÇELER
Giriş Tarihi : 17-01-2022 02:10
Alucra Merkez Derneği İhtiyaç Sahiplerine Desteğe Devam
"

 

‘Hanım hasta, becerebüldüüm gadarıyla ben yapirim yeme içmee’ diyor sohbet arası, bir amcamız. Bir teyzemiz ‘gücümün yettüü gadar’ diye özetliyor torunlarına bakma çabasını. Evet, kiminin evinde hastası var, kiminde torun, kiminde yetim,  kimi epey bi yaşlı, kiminin evinde ne bir ses ne bir nefes … ortak yönleri, her biri yalnız bir hayat yaşıyor.

 

Özellikle yemek yapmakta zorlanan yaşlılarımıza, nüfusu fazla geçimi kıt ailelerimize, kaderiyle baş başa kalmış yalnız hayatlara Alucra Merkez Derneği olarak haftada bir, cumartesi, sefer tasları ile evlerine bırakmak suretiyle, yemek ikram etmeye başlıyoruz.

Bu insanlarımızın en azından iki üç günlük yemeklerini bırakarak yüklerini azaltmaya, kendilerine moral vermeye çalışacağız. Hem bu vesileyle ziyaret etmiş, hal hatır sormuş olacağız: sizler adına.

 

Hem Alucra ve köylerindeki ihtiyaç sahiplerini bizimle paylaşmak, hem organizasyonumuza destek olmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

 

İnsan Suresi 8-9: Onlar içleri çektiği halde, yiyeceği yoksula, öksüze ve esire yedirirler. (Yedirdikleri kimselere şöyle derler:) “Biz size sırf Allah rızası için yediriyoruz. Sizden bir karşılık ve bir teşekkür beklemiyoruz.”

 

ALUCRA MERKEZ DERNEĞİ: IBAN: TR13 0001 0001 2791 3979 6350 01

 

 

AdminAdmin