ŞEBİN GÜNDEM
HV
24 NİSAN Çarşamba 09:46
Advert

Giresun AK Parti yeni ekonomi sistemi tanıtım broşürleriyle anlatıyor

AK Parti Genel Merkez tarafından belirlenen, yeni ekonomi sisteminin anlatıldığı, broşör dağıtımı Giresun merkez dahil tüm ilçelerde gerçekleşti.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 17-01-2022 23:21
Giresun AK Parti yeni ekonomi sistemi tanıtım broşürleriyle anlatıyor
"

 

 

Giresun AK Parti Teşkilatı’nın ilçelerde dağıttığı broşürde, “Gelecek Vizyonu” başlığı altında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şu sözleri yer aldı;

 

 

-Emaneti milletimizden aldığımız günden bu yana güzel ülkemizi aydınlık bir geleceğe kavuşturmak, her insanımızı mutlu ve müreffeh kılmak için gecemizi gündüzümüze katarak, aşkla, şevkle, kararlılıkla çalıştık

 

-“Geçtiğimiz 19 yılda eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar her alanda ülkemizin altyapısını en ileri seviyeye taşıdık. Bu süreçte maruz kaldığımız nice saldırılara göğüs gererek Türkiye’yi Cumhuriyetimizin 100. Yıl hedeflerine erişmiş olarak hazırlamak için kesintisiz mücadele yürüttük.”

 

-“Yeni bir yüzyılın ilk çeyreğinde, büyük ve güçlü Türkiye hedefine hiç olmadığımız kadar yakınız. Her alanda ülkemizi 2053 vizyonuna hazırlıyoruz. Yatırımla, istihdamla, üretimle ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmesini sağlayacak adımları atıyoruz.”

 

-“Türkiye, önümüzdeki asrın lider ülkeleri arasındaki yerini aldığında, güvenlikten ekonomiye her alanda dile getirdiği ‘Dünya Beşten Büyüktür’ itirazına uygun şekilde daha adil, daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir bir küresel düzenin inşasında öncü rol üstlenecektir.”

Giresun AK Parti İl Başkanı broşör dağıtımı ile teşkilat mensuplarıyla gurur duyduğunu, yediden yetmişe her bireyin, soğuk kış demeden yeni ekonomi modelini içeren broşürlerimizin dağıtıldığını söyledi.

 

AdminAdmin