ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 01:20
Advert

Ankara Giresun Vakfı Genel Kurulu Yapıldı

1995 yılında Prof. Dr. Akın Önbayrak ve bir grup Giresunlu hemşerimiz tarafından kurulan, yıllardan beri vakıf kültürünü Ankara’da yaşatan, önemli STK’larımız arasında bulunan Giresun Sağlık ve Eğitim Vakfı (GİRSEV)pandemi sonrası mali genel kurulunu GMK Bulvarında bulunan vakıf merkezinde mütevelli üyelerinin katılımı ile yapıldı.

HABER
Giriş Tarihi : 06-10-2021 23:56
Ankara Giresun Vakfı Genel Kurulu Yapıldı
"

GİRSEV Kongresinin divan başkanlığını Salih Hacıömeroğlu yaptı. Vakıf Başkanı Metin Yaraman çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Pandemi dolayısı İle genel kurulun gecikmeli yapıldığını vakıf kuruluş senedinde yazılı amaçlar doğrultusunda çalışma yaptıklarını açıkladı.

 

Eğitim ve sağlık alanlarına yapılan “her destek hazinedir” sloganı ile kurulan vakıf sağlık ve eğitim alanında çalışma yapıyor. Giresun Sağlık ve Eğitim Vakfı Ankara’da Giresunluların kurduğu en önemli sivil toplum kuruluşu olarak çok önemli hizmet veriyor.

 

Metin Yaraman başkanlığında faaliyetlerini sürdüren GİRSEV, Ankara’nın merkezi Kızılay’a yakın GMK Bulvarında kendine ait yerde faaliyet gösteriyor.

Haber: İsmail Kahraman

 

AdminAdmin