ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 03:04
Advert

Artık Nvidia'nın GeForce Now ile Xbox'ta Steam PC oyunlarını oynayabilirsiniz

Nvidia'nın GeForce Now akış hizmeti artık bir Xbox'ta çalışıyor. Steam oyunlarını bir Xbox'ta Microsoft Edge üzerinden oynayabilirsiniz.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 27-10-2021 07:00
Artık Nvidia'nın GeForce Now ile Xbox'ta Steam PC oyunlarını oynayabilirsiniz
"

Nvidia, bugün Microsoft Edge'deki GeForce Now akış hizmetine erişimin kilidini açarak, Xbox sahiplerinin Steam PC oyunlarını konsollarında oynamasına izin veriyor. GeForce Now, 1.000'den fazla PC oyununa erişim içeriyor ve Nvidia, nihayet bugün GeForce Now'ın beta güncellemesinde Xbox'ta bulunan Edge tarayıcısını desteklemeye başladı.

Bilgisayar oyunları oynama hayalini getiriyor. PC oyunlarını bir Xbox'a aktarmak için kolay erişim olduğundan, bir Xbox gerçeğe bir adım daha yakın. Temel GeForce Now hizmeti ücretsiz olduğundan, Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2 ve League of Legends gibi popüler PC oyunlarını 1080p'de bir saatlik bir oturum boyunca yayınlayabilirsiniz.

Yapabildim. Bunu geçmişte, esasen PC'nizdekileri bir tarayıcıya aktarmanıza izin veren bir uzak masaüstü uygulaması olan Parsec'i kullanarak yapın. GeForce Now, bu oyunları çalıştırabilen bir PC'ye sahip olmanıza bağlı olmadığından ve yalnızca tarayıcı aracılığıyla hizmete bağlanıp oyunları başlattığınızdan çok daha iyi bir çözüm.

AdminAdmin