ŞEBİN GÜNDEM
HV
20 NİSAN Cumartesi 08:37
Advert

Aydın Petekçi unutulmadı: Vefa Gecesi Düzenlendi

Giresun Kültür Sanat ve Turizm Derneği gurbette STK yöneticisi ve yardımsever iş adamı Aydın Petekçi’yi yaptığı bir programla andı. Dernek merkezinde yapılan toplantıya dernek yöneticileri ile Aydın Petekçi’nin ailesinden de katılanlar oldu.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 20-02-2022 01:16
Aydın Petekçi unutulmadı: Vefa Gecesi Düzenlendi
Haberleri">" İLGİLİ HABERLER Güce Haber Ailesinin acı kaybı Eski Giresun Belediye Başkanı Işık için belediye önünde tören düzenlendi

Giresun Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı İbrahim İlyasoğlu’nun verdiği bilgiye göre “Avrupa’da uzun yıllar Giresun Dernek Başkanlığı, Giresun Federasyonu yöneticiliği yapan, Almanya’ya gelen gazeteci, sanatçı, bürokrat, vekiller ve işadamlarına yardımcı olan, ağırlayan, muhtaçlara yardım eden İşadamı Aydın Petekçi’yi geçtiğimiz günlerde kaybetmiştik.

Bugün derneğimizde yaptığımız anma programına, rahmetli Aydın Petekçi’nin babası Dursun Petekçi, kardeşi Şahin Petekçi, akrabaları, dernek üyelerimiz ve misafirler katıldı. Duroğlu belediye başkanı Halil Çetin bir mesaj göndererek, hasta olduğu için katılamadığını, asla unutamayacaklarını söyledi. Sanatçı Ayşe Karaçam, rahmetliye yazdığı şiiri okudu.”

Katılımcılar Aydın Petekçi hakkında anılarını ve duygularını anlattıktan sonra, ilahiyatçı eğitimci Davut Tozlu, Yasin Suresini okuyarak ve dua ederek programımız sona erdi.

Haberin Galerisi : Aydın Petekçi’ye Vefa Gecesi Düzenlendi 1 2 3 4 Sebin Gündem

AdminAdmin