ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:24
Advert

Başkan Ömer Şentürk Kayseri’de düzenlenen törende ödülünü aldı

Kent&Başkan Dergisi tarafından tüm Türkiye’yi kapsayan ve tüm belediyelerin aday olduğu “Kent&Başkan Ödülleri” sahiplerini buldu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-11-2023 01:14   Güncelleme : 04-11-2023 01:19
Başkan Ömer Şentürk Kayseri’de düzenlenen törende ödülünü aldı

Kent&Başkan Dergisi tarafından tüm Türkiye’yi kapsayan ve tüm belediyelerin aday olduğu “Kent&Başkan Ödülleri” sahiplerini buldu.

Kent&Başkan Dergisi tarafından dördüncüsü gerçekleştirilen “Kent&Başkan Ödülleri” için başlatılan oylama sona erdi. Yapılan oylama sonucuna göre dereceye giren başkanlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

 

Kent&Başkan Dergisi tarafından tüm Türkiye’yi kapsayan ve halkın ihtiyaç ve beklentilerini doğrudan, hizmetin muhatabını baz alarak yapılan ve tüm belediyelerin aday olduğu “Kent&Başkan Ödülleri” için gerçekleştirilen oylama sona erdi. Oylama sonucuna göre ödül almaya hak kazanan belediye başkanlarına Kayseri’de düzenlenen ödül töreni ile ödülleri takdim edildi.

 

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, Kayseri’de ödül töreninden sonra konuyla ilgili yaptığı açıklamasında duygularını ifade ederek şöyle dedi.

 

“Sevgili Şebinkarahisarlılar,

Türkiye'nin belediyecilik alanındaki saygın dergilerinden Kent & Başkan Dergisi'nin her yıl düzenlediği Kent & Başkan Ödülleri için Türkiye genelinde bin 393 belediyenin yer aldığı ve 2019 - 2023 yılları arası çalışmalar ile yakın geçmişte yaşadığımız “Asrın Felaketinde” deprem bölgesinde yaptığı destek ve yardım çalışmalarının değerlendirildiği online bir oylama yapıldı.

Şebinkarahisar Belediyesi olarak Kent&Başkan Dergisi tarafından tüm Türkiye’yi kapsayan ve bin393 belediyenin aday olduğu “Kent&Başkan Ödülleri” için www.kentvebaskanodulleri.com web sitesi üzerinden online olarak geçekleştirilen oylama sonucunda ödül almaya hak kazandık. Bizi bu ödüle laik gören ve oy kullanan herkese teşekkür ederim. Bu anlamlı ödül, sizlerin destekleri ve katılımlarıyla mümkün oldu. Şebinkarahisar olarak hep birlikte başardık, daha da nice başarılara imza atacağız inşallah.

Özellikle 2019 - 2023 yılları arasındaki çalışmalarımız ve "Asrın Felaketi" olarak adlandırılan deprem bölgesinde yaptığımız destek ve yardım çalışmalarının değer görmesi, bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Bu ödülü kazanmamızda emeği geçen Belediye çalışanlarımıza ve yapılan oylamaya katılan herkese teşekkür ederim.

Siz değerli vatandaşlarımızın oy vererek bize duyduğu güven, bizi daha da motive ediyor. Aldığımız bu ödül bizlere daha da şevk ve heyecan veriyor. İnşallah yapımı devam eden ve yapacağımız yeni projelerimizle ilçemiz daha da zenginleşecek, daha da güzelleşecek. Kentimizi daha yaşanabilir ve güzel kılmak adına Belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz.

Gelecekte de ilçemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Aldığımız bu ödül, bize daha fazla motivasyon ve heyecan katıyor.

Siz değerli Şebinkarahisarlılara verdiğiniz destek için teşekkür ediyor, birlikte daha nice başarılara imza atmayı diliyorum.

Saygılarımla.”

HüseyinHüseyin