ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 17:50
Advert

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

GİRESUN
Giriş Tarihi : 16-10-2021 10:30
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ
"

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘Beraber İdare’ prensibi çerçevesinde esnaf ve yurttaş ziyaretlerini sürdürüyor.
Büyük Sanayi Sitesi’nde tek tek işyerlerinde esnafları ziyaret ederek sohbet eden Başkan Şenlikoğlu arzları dinledi, hayırlı işler beklentisinde bulundu.
Yurttaş ve esnaf ziyaretlerinin kendisi açısından son derece ehemmiyetli olduğunu vurgulayan Başkan Şenlikoğlu: “Ağır iş temposuyla beraber şehrimizin ekonomisine büyük katkı sağlayan Sanayi Sitemizde takımlarımız her gerektiği anda zorunlu altyapı ve üstyapı çalışmalarını yapıyor. Bildiğiniz gibi burada geniş kapsamlı bir parke çalışması hakikatleştirdik. Gerek fertsel gerekse kooperatif aracılığıyla bize iletilen arzları dikkate alıyoruz. Sanayi esnafımıza bu anlamda katkılar sunmaya devam edeceğiz.
Sık sık hakikatleştirdiğimiz esnaf ve yurttaş ziyaretlerimizde arzları yerinde dinliyoruz. Yurttaşlarımızın tasalarına, kasvetlerine ortak oluyoruz. Çözüm noktasında istişarelerde bulunuyoruz. Varsa noksanları bizzat yerinde tespit ediyoruz. Bizim en büyük eforumuz yurttaşımızın bize gösterdiği içten dayanaktır. Onlardan aldığımız bu eforla, şehrimiz için, şehrimizin geleceği için çabayla çalışıyoruz. Giresun her geçen gün başkalaşımı ve gelişimi yaşamaya devam ediyor. Birlik ve beraberlik içinde şehrimizin geleceğine değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.
Esnaflar ise asıllaştırmış olduğu ziyaretderi dolayı Başkan Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ettiler.

AdminAdmin