ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:08
Advert

Başkan Şenlikoğlu’nun Kurban Bayramı Mesajı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-06-2023 00:16   Güncelleme : 27-06-2023 00:19
Başkan Şenlikoğlu’nun Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Şenlikoğlu mesajında: “Bayramlar birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızın güçlenerek pekiştiği, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz anlamlı günlerdir. Bu özel gün vesilesiyle sevdiklerimizi hatırlayarak, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde bir araya gelerek, birlikte huzur içinde bayram coşkusunu yaşamak en büyük temennimizdir.” dedi.

 

 

 

Şenlikoğlu şöyle devam etti:

“Gece gündüz demeden Giresun’umuzun daha da güzelleşmesi için yoğun mesai harcarken, sizlerle bir bayramı daha birlikte yaşıyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Son 4 yılda şehrimizde hep birlikte yaşadığımız dayanışma ve yardımlaşma iklimini bu Kurban Bayramı’nda da şehrimizde en yoğun şekilde yaşayacağımıza inanıyor; Kurban Bayramı’nın size, ailenize ve Giresun’umuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu bayram, yardıma ihtiyacı olan insanlara el uzatmak, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmek, paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Sevgi ve merhamet duygularımızla, toplumun her kesimine destek olmak, yardıma muhtaç insanları unutmamak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına elimizden gelen her türlü gayreti göstermeliyiz.

 

 

 

Aynı zamanda, bayram tatili süresince trafik kurallarına uymak, sevdiklerimizin güvenliği için özen göstermek büyük önem taşımaktadır. Can güvenliğimiz ve trafik düzeninin sağlanması için sorumluluklarımızı yerine getirerek sevdiklerimizle güvenli bir şekilde bayramlaşmayı sağlayalım. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlarımız için Giresun Belediyemize ait mezbahanelerde ücretsiz kesim yapılacaktır. Yine Aşevi ekibimiz bayram sürecinde kurban paylarının dağıtımı ve sıcak yemek dağıtımı konusunda vatandaşlarımızın yanında olacak. Bu vesileyle, birlikte kavuşacağımız nice bayramlar olması dileğiyle, başta Giresunlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun.”

HüseyinHüseyin