ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 06:34
Advert

BAŞKAN YILANCI’DAN, DEMİRCAN’A ZİYARET

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a iade-i ziyarette bulundu.

HABER
Giriş Tarihi : 19-09-2018 20:19
BAŞKAN YILANCI’DAN, DEMİRCAN’A ZİYARET
"

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, geçtiğimiz günlerde Şebinkarahisar'ı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a iade-i ziyarette bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmeye, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, Şebinkarahisar Karacaören Köyü Dernek Başkanı Bayram Karaman ve Beyoğlu Belediye Başkanı Basın danışmanı İlhan Çabukol da katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu’nda yaşayan Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisarlı vatandaşların yaz aylarında kaldıkları ilçe ve köylerine giderek onlara misafir olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,  Şebinkarahisar’da Karacaören ve Ekecek Köyü’nde bulunan vatandaşları ziyaret ederek birlikte kahvaltı yapmıştı. Şebinkarahisar Belediyesi ziyareti ve Şebinkarahisar'da yapılan çalışmaları yerinde görerek başkan Yılancı'dan bilgiler alan başkan Demircan'ın yaptığı ziyaretler memnuniyetle karşılanmıştı.

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın Şebinkarahisar'a yapmış olduğu ziyaret dolayısı ile Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek ve Karacaören Köyü Dernek Başkanı Bayram Karaman ile birlikte Beyoğlu Belediyesine gelerek iade-i ziyarette bulunup Başkan Demircan’a teşekkür etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette iki kardeş belediye arasındaki işbirliğinin artırılması konularında fikir alışverişinde bulunan başkanların yaklaşık bir saat süren görüşmesinin ardından ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

2015 YILINDA ‘KARDEŞ ŞEHİR VE İŞBİRLİĞİ’ ANLAŞMASI İMZALANMIŞTI

Beyoğlu Belediyesi, Osmanlı devletine sancaklık, Türkiye Cumhuriyetine il olarak hizmet etmiş, tarih ve medeniyet şehri Şebinkarahisar Belediyesi ile 2015 yılında kardeş şehir ve işbirliği anlaşması imzalanmıştı. Beyoğlu Belediyesi’nin tarihi başkanlık binasında Beyoğlu ve Şebinkarahisar Belediye başkanları tarafından imzalanan anlaşma ile iki ilçe arasındaki ekonomik ve kültürel alanda yapılacak iş birliği resmiyet kazanmıştı.

http://www.sebingundem.com

AdminAdmin