ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 00:54
Advert

Görele'de Öğrencilere Eğitim Seti Hediye edildi

Görele Belediye Başkanı 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilkokul öğrencilerine eğitim seti hediye etti.

İLÇELER
Giriş Tarihi : 21-09-2018 22:29
Görele'de Öğrencilere Eğitim Seti Hediye edildi
"

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 2018-2019 Eğitim- Öğretim yılının başlaması nedeniyle ilçedeki okulları ziyaret ederek, 1,2 ve 3.cü sınıf öğrencilerine içerisinde kalem, silgi ve defterden oluşan okul öncesi eğitim seti dağıttı.

Eğitime verdiği destekleri devam ettiren Tolga Erener, yeni eğitim ve öğretiminin başlamasıyla birlikte soluğu öğrencilerin yanında aldı.Eğitim seti verdiği öğrencilerle sohbet ederek derslerine iyi çalışmalarını tavsiye etti.

Okula yeni başlayan öğrenciler hediyeler için Belediye Başkanı Tolga Erener’e teşekkür ederken, Belediye Başkanı Tolga Erener’de öğrencilere her zaman yanlarında olacağının sözünü verdi.

Belediye olarak her zaman eğitimin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Eğitimi çok önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın kaliteli eğitim almaları için seferberiz. Eğitim anlamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde çalışarak okullarımızın fiziki yapısını iyileştiriyor, okullarımızın araç gereç ihtiyaçlarına peyzaj ve çevre düzenlemelerine kadar ilçemizde tüm okullarımıza her yıl olduğu gibi bu yılda destek vermeye devam ediyoruz. Ülkemizin geleceğini şekillendirecek çocuklarımız için ilçemizde eğitime desteklerimiz artarak devam edecek. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ilçemize hayırlı olsun” dedi.

AdminAdmin