ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:55
Advert

Beşiktaş, Ender Topçuoğlu'nu alkışlarla uğurladı!

Dün İstanbul'daki Beşiktaş Belediyesi'ndeki makamında geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Şebinkarahisarlı Ender Topçuoğlu için Beşiktaş Belediyesi'nde tören düzenlendi. Mahşeri bir kalabalığın olduğu törende, Topçuoğlu, sevenlerinin alkışları ile memleketi Şebinkarahisar'a uğurlandı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-08-2023 01:00
Beşiktaş, Ender Topçuoğlu'nu alkışlarla uğurladı!

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Şebinkarahisarlı Ender TopçuoğluBeşiktaş Belediyesi önünde düzenlenen törenle memleketi Şebinkarahisar'a uğurlandı.

 

TÜM SEVENLERİ ALKIŞLARLA MEMLEKETİNE UĞURLADILAR

Ender Topçuoğlu’nun naaşı cenaze aracına konulduğu sırada Selda Bağcan’ın ‘Uğurlar Olsun’ türküsü Beşiktaş sokaklarında yankılandı.

Binlerce kişinin katıldığı törende sevenleri alkışlarla Topçuoğlu'nu bağrına bastı.

 

İŞİNE AŞIKTI!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, törende yaptığı konuşmada vefat haberini arayan bir çok kişinin kendisini aradığını Ender Topçuoğlu'nun çalışkanlığından, insanlığından bahsettiğini söyledi.

33 senedir Beşiktaş'a hizmet verdiğini vurgulayan Başkan Akpolat, "Beşiktaş'ın en büyük değerlerinden bir tanesi idi. Hayatına dokunmadığı kimse yok. Benim için de hem bir ağabey, hem bir baba. Her karar almadan önce onunla mutlaka bir araya gelir istişare ederdik." dedi.

 

PAZAR GÜNÜ BİLE İŞİNE GİTTİ

Ender Topçuoğlu, Pazar günü olmasına rağmen sabah 06.30'da bazı çalışmaları yerinde takip etmek için işinin başına gitmiş, sabah 07.30'da da bu yapılan çalışmalarla ilgili bana bilgileri atmıştı. İşine aşık bir ağayemizi kaybettik.  Kelimeler anlamsız kalıyor denilen yerdeyiz. Başımız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Yaptığı hizmetleri unutmayacağız. Onun adını Beşiktaş'ta yaşatacağız.

Yeni Şebinkarahisar Gazetesi

Ahmet Yeles

 

 

AdminAdmin