ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 01:06
Advert

Bu Toprağın Çocukları 1000 fidanı toprakla buluşturdu

Şebinkarahisar’da Bu Toprağın Çocukları Derneği tarafından düzenlenen etkinlikle 1000 fidan toprakla buluştu. Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulu Yerleşkesi içerisinde Kredi Yurtlar Kurumu çevresinde gerçekleştirilen etkinliğe Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı’da katıldı.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 09-11-2021 23:18
Bu Toprağın Çocukları 1000 fidanı toprakla buluşturdu
"

Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarını artırmak, toplumda çevre konusunda farkındalığı yükseltmek amacıyla yurt genelinde 11 Kasım tarihinde, 81 ilde aynı anda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilecek başlangıçla ülke genelinde milyonlarca fidan toprakla buluşturulacak.

 

Bu kapsamda Şebinkarahisar’da Bu Toprağın Çocukları Derneği tarafından düzenlenen ve Şebinkarahisar İlçe Protokolünün katılımıyla hayat bulan etkinlikte1000 ağaç toprakla buluşturdu. Yüksek Okul Yerleşkesi’ne ait arazide gerçekleştirilen etkinliğe “Bu Toprağın Çocukları Derneği” Başkanı Gül Turhan ve yardımcısı Mahmut Tonbul, Emekli Öğretmen Ünsal Çalık, AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Nejat Okuyar, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı KYK Müdürü Yakup Akkuş ve KYK çalışanları katıldı.

 

“FİDANLARLA BİRLİKTE GÜZEL DUYGULARINI EKEN DERNEK TEMSİLCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Etkinliğe katılan Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, yaptığı açıklamada, “Toprağın Çocukları Derneği tarafından organize edilen fidan dikim törenini bugün gerçekleştirdik. Bu toprakları unutmayan, fidanlarla birlikte güzel duygularını, özlemlerini de eken dernek temsilcilerine ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“BU ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN BU TOPRAĞIN ÇOCUKLARI DERNEĞİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Nejat Okuyar, teşkilat mensuplarıyla birlikte katıldıkları etkinlik için şunları söyledi. “Bu Toprağın Çocukları Derneği tarafından organize edilen ağaç dikimi etkinliğine teşkilatımızla katılım sağladık. Yüksekokul yerleşkesi içerisinde Kredi Yurtlar Kurumu sahasında meyve ve orman ağaçlarından oluşan  yaklaşık 1000 fidan toprakla buluşturuldu. Emeği gecen Bu Toprağın Çocukları Derneği Başkanı Gül Turhan 'a Başkan Yardımcısı Mahmut Tonbul 'a Emekli Öğretmen Ünsal Çalık hocamıza, Belediye Başkanımız Şahin Yılancı'ya, KYK Müdürümüz Yakup Akkuş ve KYK çalışanlarımıza ve tüm katılımcılara şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

AdminAdmin