ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 NİSAN Pazartesi 02:12
Advert

Can dostlarımız için besleme noktalarına su takviyesi yapılıyor

Giresun Belediyesi, ülkemizi etkisi altına alan sıcak havalarda içecek su bulmakta zorlanan can dostlarımız için düzenli olarak besleme noktalarında su kaplarını kontrol ederek boş olanları dolduruyor.

ÇEVRE
Giriş Tarihi : 25-08-2023 01:57
Can dostlarımız için besleme noktalarına su takviyesi yapılıyor

 

Kedi ve köpeklerin kolayca ulaşabilecekleri şekilde dizayn edilen ve hayvanların yoğun olarak yaşadığı bölgelere monte edilen besleme odakları, Giresun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından su ile doldurularak takviyeleri de yapılıyor.

Öte yandan hayvan barınağına ise hayvanların sağlık kontrolleri ve bakımları için ameliyathane röntgen, biyokimya ve hemogram cihazları alınırken, barınakta 80 metrekare kedi evi ve 7 bölmeli hasta köpekler için hasta yatar yerleri de yer alıyor.

Belediye yetkilileri yaptığı açıklamada, “Can dostlarımızı bu sıcak havalarda unutmuyoruz. Şehrimizin farklı noktalarına can dostlarımız için mama ve su kaplarını içeren beslenme odakları yerleştirmiştik. Besleme noktalarını kontrol ederek eksikleri gideriyoruz. Onlar için bu sıcak havalarda kapımızın önünde bir kap su bulunduralım” dedi

AdminAdmin