ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 NİSAN Pazartesi 21:47
Advert

Çayırova Belediyesi tarihinde bir ilke imza attı, Belediye Başkanlığını 2. kez kazandı

Şebinkarahisarlı Hemşehrimiz Bünyamin Çiftçi, Çayırova’da bir ilke imza atarak 2. kez seçilen ilk Belediye Başkanı oldu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-04-2024 18:24   Güncelleme : 07-04-2024 18:38
Çayırova Belediyesi tarihinde bir ilke imza attı, Belediye Başkanlığını 2. kez kazandı

Şebinkarahisarlı Hemşehrimiz Bünyamin Çiftçi, Çayırova’da bir ilke imza atarak 2. kez seçilen ilk Belediye Başkanı oldu.

Çayırova Belediyesi tarihinde bir ilke imza atan ve ilçede iki dönem üst üste belediye başkanı seçilen ilk isim olan Bünyamin Çiftçi görevine başladı.

Giresun Şebinkarahisarlı hemşehrimiz Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi yeni görevine başlarken duygularını ifade ederek, “İkinci döneme resmen başladık. Çayırova halkımızın desteği ve güveniyle bu kutsal görevi bir kez daha bizlere nasip eden rabbime sonsuz hamdolsun. Yeni dönem ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun. Mevlam yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ KİMDİR?

1976 yılında doğan Bünyamin Çiftçi, ilk, orta ve lise eğitimini Çayırova’da tamamladı. Çiftçi, 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden derece ile mezun oldu.

Çocukluğundan itibaren Çayırova’da ikamet etmektedir. Dürüst ve çalışkan kimliğini iş hayatında da sürdüren Çiftçi, Çayırova’da 21 yıldır serbest inşaat mühendisliği yaptı. İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği ve çeşitli STK’ların yönetimlerinde farklı görevlerde bulundu. İş hayatındaki başarısını sosyal kimliğiyle de ön plana çıkarıp, AK Parti’de siyasete atıldı. AK Parti Çayırova Belde Teşkilatı’nda başkan yardımcılığı ve ilçe olduktan sonra Çayırova Kurucu İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda Teşkilat Eğitimi, AK Parti Siyaset Akademisinde Yerel Yönetimler ve Lider Ülke Türkiye gibi çeşitli programlara katılarak, siyasi tecrübesini pekiştirdi. Birçok mesleki eğitim ve seminerlerin yanı sıra, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde Teknoloji Yönetimi, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Siyasal İletişim Metotları üzerine eğitimler aldı.

Şehir ve inşaat teknolojileri, spor, doğa ve seyahat etmek ilgi alanlarından bazılarıdır. Yabancı dili İngilizce olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

HüseyinHüseyin