ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 MART Perşembe 11:39
Advert

Çayırova'yı rekor oy ile kazandı

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı hemşehrimiz Bünyamin Çiftçi, tüm rakiplerinin toplamından fazla oy alarak, Kocaeli ilçeleri arasında rekor oyla Çayırova Belediye Başkanı oldu.

HABER
Giriş Tarihi : 01-04-2019 22:27
Çayırova'yı rekor oy ile kazandı
"

Hemşehrimiz Bünyamin Çiftçi AK Parti Kocaeli’nde rekor oyla Çayırova Belediye Başkanı oldu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, “Bünyamin kardeşim, inşaat mühendisi olması hasebiyle planlamadan projeye kadar en güzel hizmeti Çayırova’da vereceğine inanıyorum” sözleriyle taltif etmesinden sonra kolları sıvayan Çiftçi, Kocaeli’nde oyunu en çok arttıran ilçe olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı mahcup etmedi.

 

800 PROGRAM REKOR OY

Kampanya sürecinde 800’ün üzerinde program yaparak, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Başkan Bünyamin Çiftçi, Kocaeli ilçeleri arasında rekor kırdı. 2014 yerel seçimlerinde % 44.98 oy oranıyla Çayırova Belediyesini kazanan AK Parti, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerini 54.83 oy oranına çıkarak en başarılı ilçe oldu.

 

MECLİSTE EZİCİ ÜSTÜNLÜK

Kocaeli’nde oyunu en çok arttıran Başkan Bünyamin Çiftçi, elde ettiği rekor oy aranı ile meclis aritmetiğini de değiştirdi. 2014 yerel seçimleri sonucunda AK Parti’den 21, CHP’den 7 ve Saadet Partisi’nden 3 meclis üyesi varken, kesin olmayan 31 Mart seçim sonuçlarına göre, AK Parti 24, CHP 5, İyi Parti 2 meclis üyesi çıkardı. Başkan Çiftçi Çayırova için ne kadar doğru bir tercih olduğunu hem oy oranını arttırarak hem de meclisteki sandalye sayısını değiştirerek göstermiş oldu.

 

HER ŞEY ÇAYIROVA İÇİN

Başkan Çiftçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisine yetki veren Çayırova halkına teşekkür etti.

 

Başkan Çiftçi yazılı mesajında;

“Vatandaşlık görevini yerine getirerek sandıkta bize yetki ve sorumluk veren Çayırova halkımıza çok teşekkür ediyorum. Omuzlarımıza yüklediğiniz görev ve sorumluluğun farkındayız. Cayırovamızın Kocaeli’nde üçüncü olmasının ayrıca onur ve gururunu yaşıyoruz.

Bize güvenenleri asla ve asla mahcup etmeyeceğiz. Çok çalışacağız. 

Her şey Çayırova için.”

 

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi kimdir?

1976 yılında doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Çayırova’da tamamladı. 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Vatani görevini yedek subay olarak yaptı. Siyasete AK Parti’nin kuruluşu ile birlikte başladı, Çayırova Kurucu İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 

Bünyamin Çiftçi evli ve 3 çocuk babasıdır.

AdminAdmin