ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 06:26
Advert

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş; “Ülkenin ihtiyacı olan şey dengedir”

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş yaptığı basın açıklamasında “Ülkemizin tüm sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturacak projelerimiz de, bu projeleri en iyi şekilde uygulayacak liyakatli kadrolarımız da hazırdır” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 21-05-2023 19:55   Güncelleme : 21-05-2023 20:07
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş; “Ülkenin ihtiyacı olan şey dengedir”

Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili yaptığı basın açıklamasında değerlendirmelerde bulunarak şöyle dedi,

“Hafta sonu sandık başına gideceğiz, ülkemizin 13. Cumhurbaşkanını seçeceğiz. Bu öyle tarihi bir seçimdir ki aslında bu bir seçim değil, tek adam rejiminin oylanacağı bir referandumdur. Son bir haftadır görülmüştür ki tek adam rejiminin devam etme ihtimali bile piyasaları durdurmuş, krizi daha da derinleştirmiştir. Piyasalara baktığımızda tüm göstergeler kötü, müdahaleler yetersizdir. Konu sadece ekonomik de değildir. Ekonomik sorunların ötesinde, her türlü baskı daha da artacak, demokrasi bitecektir. Mevcut iktidar herkesin yaşam biçimine karışmakta, özgürlükleri kısıtlamakta, dini hassasiyetleri maalesef siyasete alet etmektedir.

Oysa biz ortak akıldan, dengeden yanayız. Tek adam rejimi, ortak akıldan uzaktır. Biliniz ki Yasama'nın (Meclis çoğunluğunun) Cumhur İttifakı'nda olmasını dengeleyecek tek unsur: Yürütmenin (Cumhurbaşkanlığı ve hükümet) Millet ittifakında olmasıdır. Ancak bu şekilde Türkiye, ihtiyacı olan dengeye kavuşacaktır. Ülkemizin en çok da bu dönemde ortak akla, dengeye ihtiyacı vardır.

Sayın Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı'na,  Millet İttifakı da hükümet etmeye hazırdır. Ülkemizin tüm sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturacak projelerimiz de, bu projeleri en iyi şekilde uygulayacak liyakatli kadrolarımız da hazırdır.

Türkiye'yi huzura, bolluğa berekete, adalete kavuşturacak isim Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Vatanını seveni sandığa bekliyor, Kılıçdaroğlu'na oy vermeye çağırıyoruz.”

Elvan Işık Gezmiş

CHP Giresun Milletvekili

HüseyinHüseyin