ŞEBİN GÜNDEM
HV
25 NİSAN Perşembe 04:08
Advert

Discord artık EA oyununuz hakkında daha fazla ayrıntı paylaşıyor

EA, bazı oyunlarına Discord'un "Zengin Varlık" özelliği için destek ekliyor, bu da Discord kişilerinizin oyun içinde neler yaptığınız hakkında daha fazla bilgi görmesini sağlıyor. EA uygulamasında hesaplarınızı bağlayarak etkinleştirirsiniz.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 27-10-2021 08:47
Discord artık EA oyununuz hakkında daha fazla ayrıntı paylaşıyor
"

EA, oyun yapımcısının yaptığı duyuruya göre, Discord'un bazı oyunlarına Discord kişilerinizin oyun içinde neler yaptığınız hakkında daha fazla bilgi görmelerini sağlayan "Zengin Varlık" özelliği için destek ekliyor. Discord hesabınızı, EA's Origin'in halefi olan yeni başlatıcı olan EA App ile bağlayarak çalışır.

Daha önce Discord, hangi EA oyununu ne kadar süreyle oynadığınızı gösterirdi. Ancak EA'nın Rich Presence entegrasyonu, Discord'un “hangi oyun modundasınız, ne kadar süredir oynuyorsunuz ve farklı bir şey için ortak olmaya hazır olup olmadığınız” gibi daha ayrıntılı bilgileri göstermesine izin veriyor.

Ortaklık yapmak isteyip istemediğinizi bile gösterecek

Discord'un Zengin Varlık özelliği, Payday 2, Battlerite ve Divinity: Original Sin 2 gibi diğer oyunlarda zaten destekleniyor, ancak EA'nın entegrasyonu, çok daha geniş olun çünkü bu, bireysel oyun düzeyinden ziyade başlatıcı düzeyinde (EA Uygulaması aracılığıyla) gerçekleşiyor. Geliştiriciler, oynadığınız oyun hakkında daha fazla bilgi göstermenin yanı sıra, oyuncuların birbirlerini oyunlarına davet etmelerine veya arkadaşlarının maçlarını izlemelerine izin vermek için de kullanabilir.

Yeni özelliği etkinleştirebilirsiniz. Ayarlar'a gidip Hesabım'ı seçerek ve Bağlı Hesaplar bölümüne giderek Discord ve EA hesaplarınız arasında bir bağlantı yetkilendirerek EA Uygulamasında Discord entegrasyonu.

AdminAdmin