ŞEBİN GÜNDEM
HV
23 NİSAN Salı 16:39
Advert

Disney, Marvel'ın tüm 2022 filmlerini erteliyor | Engadget

'Doctor Strange 2', 'Thor 4' ve 'Black Panther: Wakanda Forever', sonuç olarak daha sonra Disney+'ı vuracak.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 25-10-2021 10:21
Disney, Marvel'ın tüm 2022 filmlerini erteliyor | Engadget
"

Disney, birkaç Marvel Sinematik Evren filminin ertelenmesiyle birlikte film çıkış takvimini değiştirdi. Variety'nin üretimle ilgili bir kartopu etkisinden kaynaklandığını bildirdiği yenilenen program, 2022 ve sonrası için planını etkiliyor ve Disney+ üzerinde zincirleme bir etkiye sahip olacak.

MCU filmlerinin tümü Disney 2022 için yuvada bulunanlar daha sonraki bir yuvaya itildi. Doctor Strange in the Multiverse of Madness 25 Mart için kaleme alındı, ancak şimdi Thor: Love and Thunder'ın eski tarihi olan 6 Mayıs'ı alıyor. Bir sonraki Thor filmi 8 Temmuz'da gelecek ve Kara Panter: Wakanda Forever'ı 11 Kasım'a geri itecek.

Programın değişmesi, gelecek yıl planlanan dört film yerine yalnızca üç Marvel filmi olacağı anlamına geliyor. Captain Marvel'ın devamı The Marvels'in şimdi 17 Şubat 2023 çıkış tarihi var. Ant-Man and the Wasp: Quantumania bu tarihten 28 Temmuz 2023'e taşındı. Diğer yandan, Disney bir gizemli Marvel filmi getirdi (umarım Guardians of of Galaxy 3) 10 Kasım 2023 tarihinden itibaren bir hafta ileri.

Başka bir yerde, bir sonraki Indiana Jones filmi 11 ay ertelendi. Harrison Ford'un ikonik arkeolog olarak beşinci görevi için 30 Haziran 2023'e kadar beklemeniz gerekecek. Ford, bu yaz çekimler sırasında sakatlandı, ancak şimdi tekrar harekete geçti. Bir canlı aksiyon Disney filmi, bir 20th Century filmi ve iki Marvel filmi (tümü adsız) 2023 programından çıkarıldı.

Filmin yıllar içinde kaç kez ertelendiği göz önüne alındığında, Disney Avatar 2'nin çıkış tarihini değiştirmedi. Hala 16 Aralık 2022 için programda.

Bu değişikliklerin Disney+ üzerinde ne gibi etkileri olacağı henüz belli değil. Disney, 2021'in geri kalanında, filmleri yayınlanmadan önce özel bir sinema gösterimi yapma taahhüdünde bulundu, ancak 2022 ve sonrasında işlerin nasıl yürüyeceğini açıklamadı.

Şirket kabul etti. Mulan, Raya ve The Last Dragon, Cruella ve Black Widow'un Disney+'a erken erişim için 30$'lık bir Premier Erişim kartına ihtiyaç duyduğu COVID-19 pandemisi sırasında geçen yıl ya da öylesine bazı filmleri için eşzamanlı bir yayın stratejisi. Disney'in, Black Widow'u sinemalarda gösterime girdiği gün evde izlemelerine izin verme kararı, yıldız Scarlett Johansson'dan şu anda karara bağlanan bir davaya yol açtı. Pixar filmleri Soul ve Luca, bazı ülkelerde normal Disney+ aboneliklerinin bir parçası olarak doğrudan yayına geçti.

Başka yerlerde, Loki ve Hawkeye gibi Disney+'daki bazı MCU şovları sinema filmleriyle bağlantılı. Bu nedenle, gelecekteki dizilerin zamanlaması, elden geçirilen tiyatro listesinden etkilenebilir.

AdminAdmin