ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 15:47
Advert

DJI kompakt, modüler ve manyetik Action 2 kamerayı duyurdu

DJI, manyetik olarak eklenebilen modüler parçalara sahip küçük bir aksiyon kamerası olan Action 2'yi duyurdu. Birkaç güzel özelliği daha var, ancak GoPro'ya karşı koyabilecek mi?

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 28-10-2021 11:19
DJI kompakt, modüler ve manyetik Action 2 kamerayı duyurdu
"

DJI, Osmo Action kamerasının devamını duyurdu ve tamamen yeni bir tasarıma sahip - Action 2, Osmo adını bırakıyor ve kameraya manyetik olarak bağlanan bir dizi ek parça ve aksesuarla modülerliğe odaklanıyor.

Kamera modülünün kendisi küçüktür (39 mm kare ve 22 mm derinliğindedir) ve 4K kayıt yapabilen 12 MP sensör, 155 derecelik görüş alanı sağlayan bir lens ve 1,76 inç OLED dokunmatik ekran içerir Gorilla Glass ile kaplanmıştır. Mıknatısları kullanarak başka bir dokunmatik ekran (bu da pil ömrünü uzatır ve bir dizi mikrofon ekler), ekstra bir pil veya onu tripodlara veya GoPro bağlantılarına takmanıza ve hatta kamerayı bir kolye.

Ekstra pil gücü ekleyen modüller gibi modüller, hem mıknatıslar hem de fiziksel klipsler. Resim: DJI

GoPro'dan bahsetmişken, herhangi bir aksiyon kamerası karşılaştırmalarla karşı karşıya kalacak ve Action 2'nin özellikleri, en son Hero10 Black ile yan yana getirildiğinde yetersiz kalıyor: Saniyede 120 kare hızında 4K yapabilir. Hero10 daha yüksek çözünürlük seçeneklerinden yoksundur (Hero10 5.3K60 yapabilir) ve 240 fps süper ağır çekim hızı GoPro'nun 2.7K'sı yerine 1080p'de çalışır.

Aksiyon 2'nin karşılaştırıldığında küçük - sadece 53 gram ağırlığında, bu da Hero10'un ağırlığının neredeyse tam üçte biri.

Ayrıca DJI'nin üzerinde çalıştığı ve kameranızı GoPro ile gerçekten mümkün olmayan bir şekilde özelleştirmenize olanak tanıyan manyetik aksesuarlar sistemi de var. İkinci bir ekrana veya daha fazla pile ihtiyacınız varsa, bunları takıp, ardından kompakt veya gizli bir kamera istediğinizde çıkarabilirsiniz. Tripodlara takılabilen kafa bandı veya manyetik top montaj adaptörü gibi diğer aksesuarlar GoPro aksesuarlarına benzer ancak (teorik olarak) kameraya takılması ve kameradan çıkarılması daha kolay olacaktır.

Action 2 modülünün arkasında bir dokunmatik ekran var kameranın tek mikrofonunu diğer üç mikrofonla artırmanın yanı sıra bir tane daha eklemenizi sağlar. Image: DJI

Action 2 ayrıca elektronik stabilizasyon, ufuk dengeleme ve canlı yayın yapma veya web kamerası olarak kullanılma gibi aksiyon kamerası masa üstü özelliklerin yanı sıra DJI'nin söylediği bir renk sıcaklığı sensörü gibi bazı düzgün numaralara sahiptir. karmaşık aydınlatma koşullarında veya su altında daha iyi renkler üretilmesine yardımcı olacaktır.

Action 2'nin fiyatını GoPro'nun fiyatıyla karşılaştırmak, GoPro'nun fiyatlandırma modeli ve DJI'nin modülerliği nedeniyle kolay değildir.

Action 2 güç paketi 399 ABD dolarıdır ve kamera, güç modülü (kameranın 70'ine kıyasla kayıt sürenizi 180 dakikaya uzatır ve ekstra bir microSD kart yuvası ekler), bir montaj parçası ve bir kordon içerir. DJI bana kamerayı tek başına satın alamayacağınızı söylüyor ki bu çok yazık.

Hero10'un yerleşik ön ekranını kopyalamak istiyorsanız 519$'a gitmeniz gerekecek. güç paketiyle aynı şeyleri içeren (ancak pil modülünü ekran olanla değiştirir) ve ayrıca bir bilyeli mafsal adaptörü de ekleyen çift ekranlı paket. Bu teknik olarak GoPro'nun abone olmayanların talep ettiği fiyattan daha fazla olsa da, Hero10'un dahili depolama eksikliği, muhtemelen bir microSD kart satın alarak aradaki fiyat farkını telafi edeceğiniz anlamına geliyor.

DJI, ikili -ekran paketi 2 Kasım'da gelecek ve güç kombinasyonu, diğer aksesuarların çoğuyla birlikte "Kasım ortasında" gelecek.

.
AdminAdmin