ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 MART Perşembe 21:28
Advert

Doğankent'te sel felaketinin izleri siliniyor

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, geçen yıl 22 Ağustos'ta meydana gelen sel sonrası Doğankent ilçesinde inşa edilen 156 konut ile 70 dükkanın 1-1,5 ay içerisinde teslim edileceğini belirtti. Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Dereli ilçesinde olduğu gibi Doğankent'te de sel felaketinin izlerinin büyük oranda silindiğini belirtti.

İLÇELER
Giriş Tarihi : 04-09-2021 01:04
Doğankent'te sel felaketinin izleri siliniyor
"

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) inşa edilen konut ve dükkanların yapımında sona gelindiğini aktaran AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, "22 Ağustos 2020'de gerçekleşen sel afeti sonrası milletimizin yaralarını sarmak için inşa edilen 156 konut ile 70 dükkânın 1-1,5 ay içerisinde anahtar teslimi planlanmaktadır. Şimdiden ilçemiz, hemşehrilerimiz ve hak sahiplerimiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

AFET BÖLGELERİNDE YARALAR SARILIYOR

Devletin şefkat eliyle tüm imkanlarını seferber ederek vatandaşın yanında yer aldığını anlatan Aydın, yapılan çalışmalar neticesinde büyük ölçüde afet bölgelerinin yaralarının sarıldığını ifade etti.

 

 

Milletvekili Aydın, Doğankent’te Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapımı devam eden TOKİ Evleri’ni inceledikten sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

AdminAdmin