ŞEBİN GÜNDEM
HV
20 NİSAN Cumartesi 00:41
Advert

DSİ Trabzon 22. Bölge Müdürü Alucra ve Çamoluk'ta İncelemelerde Bulundu

Devlet Su İşleri (DSİ) Trabzon 22. Bölge Müdürü Cengizhan Kılıçaslan beraberinde bulunan bir heyetle birlikte Alucra ve Çamoluk ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Şebinkarahisar
Giriş Tarihi : 09-03-2022 11:44
DSİ Trabzon 22. Bölge Müdürü Alucra ve Çamoluk'ta İncelemelerde Bulundu
İLGİLİ HABERLER Çamoluk’ta Korkulan Oldu, Geçici Yapılan Menfez Sular Altında Kaldı Piraziz Belediyesinde Çöp Taksi Hizmete Başladı (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Devlet Su İşleri (DSİ) Trabzon 22. Bölge Müdürü Cengizhan Kılıçaslan beraberinde bulunan bir heyetle birlikte Alucra ve Çamoluk ilçelerinde incelemelerde bulundu.

DSİ Trabzon Bölge Müdürü Cengizhan Kılıçaslan Çamoluk İlçe Kaymakamı Furkan Berber ve Çamoluk İlçe Belediye Başkanı Fatih Düz ile birlikte Çamoluk'ta yapımı devam eden köprü inşaatı, Alucra Barajı ve Yeşilyurt Köyü'nde incelemelerde bulundu.

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz'ün ve yöre halkının taleplerini yerinde değerlendiren Bölge Müdürü, Çamoluk İlçesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılacak yaya ve araç köprüsü ile birlikte, DSİ'nin diğer yatırımlarını da heyet ile birlikte yerinde istişare etti.

Alucra Barajı’nın gövdesinde oluşan su kaçağının onarılacağı, Alucra Barajı sulama hatları ve Yeşilyurt köyünde yapılacak olan köprünün ve köy yolunun 2022 yılı sonuna kadar teslim edileceğinin sözünü verdi. Ayrıca Alucra'da yarım kalan tüm sulama göletlerinin ihalelerinin devam ettiğini, etüt projesi tamamlanmak üzere olan Gürbulak Göletinin projelendirilmesinin yapılacağını iletti.

Bölge müdürünün incelemelerine, Bölge Müdür Yardımcısı Deniz Kenanoğlu, Havza Yönetimi İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü İlyas Erdoğan ve Giresun Şube Müdürü Ogün Şükrü Turan eşlik etti.

Hüseyin Şenel Odacı

ETİKETLER: DSİ Trabzon Çamoluk Alucra Belediye Gölet Köprü Baraj ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Tarım ülkesi Türkiye'de un, yağ, şeker olmaması normal mi? Çözüm ne?

Şebinkarahisar’a Yapılacak Spor tesisleri ve Gençlik Merkezi Görüşmeleri yapıldı

Giresun’da sahte içki operasyonu

Giresun Turizm ve Tanıtma Derneğinden Başkan Şenlikoğlu'na ziyaret

Şebinkarahisar Belediye Başkanından Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Şebinkarahisarlı Avukatın Evinde Cansız Bedeni Bulundu

Şebinkarahisarlı Gençler Valide Sultan Gemisinde Düzenlenen Boğaz Turunda Buluştu

Heyelan nedeniyle iki beldenin yolu kapandı

Çamoluk’ta Korkulan Oldu, Geçici Yapılan Menfez Sular Altında Kaldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Alucralı Muhtarları Misafir Etti

Şebinkarahisarlı Avukatın Evinde Cansız Bedeni Bulundu

Başkan Yılancı’yı Şebinkarahisar’da bekleyen sürpriz

Şebinkarahisarlı İş İnsanları Seçimini Yaptı, Güçlü bir Muhalefet Getirdi

Giresunlular Fenerbahçe maçına hazır

Başkan Adayı Ömer Kılıç, Şebinkarahisarlı İş İnsanlarıyla Buluştu

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40143581-1'); SON DAKİKA DSİ Trabzon 22. Bölge Müdürü Alucra ve Çamoluk'ta İncelemelerde Bulundu Tarım ülkesi Türkiye'de un, yağ, şeker olmaması normal mi? Çözüm ne? Şebinkarahisar’a Yapılacak Spor tesisleri ve Gençlik Merkezi Görüşmeleri yapıldı Dünya Kadınlar Günü Giresun’da Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı Giresun Turizm ve Tanıtma Derneğinden Başkan Şenlikoğlu'na ziyaret Şebinkarahisar Belediye Başkanından Dünya Kadınlar Günü Mesajı Giresun’da sahte içki operasyonu Giresun’da “Örnek Fındık Bahçesi” projesi devam ediyor
AdminAdmin