ŞEBİN GÜNDEM
HV
20 NİSAN Cumartesi 08:36
Advert

Epic Games Store önümüzdeki hafta daha iyi başarılar elde ediyor

Epic Game Store, önümüzdeki hafta, oyuncuların Steam ve Xbox'a benzer küresel bir sistemde farklı oyunlarda XP puanları toplamasına olanak tanıyan elden geçirilmiş bir başarı sistemi alıyor.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 05-10-2021 21:42
Epic Games Store önümüzdeki hafta daha iyi başarılar elde ediyor
"

Epic Games Store, uygun bir başarı sistemiyle (tabii ki “Epik Başarılar” olarak adlandırılır) gelecek hafta Steam gibi daha köklü PC oyun mağazalarıyla rekabet etme yolunda biraz adım atıyor.

Bunun için Başlangıç, Epic Achievements, Rocket League, Hades, Pillars of Eternity, Kena, Zombie Army 4 ve Alan Wake Remastered dahil olmak üzere yalnızca birkaç oyunda mevcut olacak. Başarılar dört seviyeye bölünecek: Bronz (5-45 DP verir), Gümüş (50-95 DP), Altın (100-200 DP) ve Platin (bir oyunda 1000 DP elde edildiğinde verilir ve ödüller verilir) profillerinde ek 250 XP olan oyuncular).

Destansı Başarıları destekleyecek şekilde güncellenen oyunlar, artık bu başarıları mağazadaki oyunun sayfasında ve oyuncunun kitaplıklarına ek olarak, ilerlemeyi takip edebilecekleri ve bir hedefe doğru ne kadar ilerlediklerini görebilecekleri şekilde gösterecek. özel meydan okuma.

Şu anda, deneyim puanları biriktirmek, oyunculara gurur ve başarı duygusu vermekten başka bir şey yapmıyor; Epic, bu yıl içinde başarılara odaklanan “yeni sosyal özellikler ve oyuncu ödülleri” ekleyeceğine söz veriyor.

Epic Games Store, şirketin "özelliğin erken bir sürümü" dediği şeyi test etmeye başladığında bir yıldan fazla bir süredir teknik olarak başarılar sunuyor, ancak önümüzdeki hafta yapılacak olan lansman, genişleyecek daha kapsamlı bir sistem vaat ediyor. Xbox'ın Gamerscore'una benzer şekilde, oyuncuların platform çapında bir deneyim kazanmalarını sağlayan oyunlar.

Oyunlarda bulunan eski başarılar, yalnızca geliştiricinin takdirine bağlı olarak var olan "geliştirici başarıları" olarak kalacaktır. geliştiriciler, isterlerse mevcut geliştirici başarılarını Epic Achievements üzerinden dönüştürme seçeneğine sahip olacaklar (bu aynı zamanda oyuncunun ilerlemesini de koruyacaktır).

AdminAdmin