ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 00:07
Advert

Fox Sports, son USWNT maçı için özel bir Carli Lloyd yayını yayınlayacak | Engadget

Fox Sports, ABD kadın milli futbol takımının bir üyesi olarak Lloyd'u final maçı boyunca takip edecek özel bir "CarliCam" yayınlayacak.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 25-10-2021 10:19
Fox Sports, son USWNT maçı için özel bir Carli Lloyd yayını yayınlayacak | Engadget
"

26 Ekim Salı günü, Carli Lloyd ABD kadın milli futbol takımının bir parçası olarak son maçını Güney Kore ile bir hazırlık maçında oynayacak. Etkinliğin şerefine Fox Sports, yarışma boyunca Lloyd'u takip edecek özel bir "CarliCam" yayınlayacak. Maçı bu noktadan Fox Sports uygulaması ve ağın Facebook ve YouTube hesapları aracılığıyla izleyebilirsiniz. Ayrıca maçın ilk 10 dakikası Twitter'da yayınlanacak.

Ağustos ayında Lloyd, yıl sonuna kadar profesyonel futbolu bırakacağını duyurdu. 17 yıllık kariyeri boyunca sporun en baskın oyuncularından biri oldu. 2008 ve 2012 Yaz Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan golleri attı. 2015 ve 2016 yıllarında FIFA Yılın Oyuncusu seçildi. Daha yakın zamanda, Tokyo'daki 2021 Yaz Olimpiyatları'nda ABD Takımı'nın dört-üç skorla biten bir maçta bir çift golle bronz madalya kazanmasına yardımcı oldu. Salı günü Lloyd, Team USA ile olan son maçına damgasını vuracak olsa da, Lloyd sonunda formasını asmadan önce NSWL sezonunun geri kalanını Gotham FC ile oynayacak.

AdminAdmin