ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:13
Advert

Giresun İl Genel Meclis üyesi Uğur Eraslan’a son meclis toplantısında plaket taktim edildi

Giresun İl Genel Meclis üyeleri son toplantılarını yaparak seçim atmosferine girdiler.

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 23:00   Güncelleme : 07-03-2024 23:06
Giresun İl Genel Meclis üyesi Uğur Eraslan’a son meclis toplantısında plaket taktim edildi

Giresun İl Genel Meclis üyeleri, son toplantılarını yaparak seçim atmosferine girdiler. Şebinkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Uğur Eraslan, çalışma sürecinde tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Aynı zamanda Şebinkarahisar MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Uğur Eraslan, İl Genel Meclis Üyeliği görevinin son toplantısından sonra bir açıklama yaptı.

 

Uğur Eraslan’ın açıklaması şöyle dedi.

 

"15 yıldır büyük bir azim ve gururla yürüttüğüm bu vazifem aracılığıyla ilçemin her bir köşesinde hizmet yapma fırsatı bulduğum İl Genel Meclis Üyeliği görevim bugün itibariyle sona erdi. Temsil ettiğim makamı sadece hakka, halka ve ilçeme bir hizmet aracı olarak gördüm. Bu süre boyunca ilçemizin merkez ve köylerini, yatırım ve hizmetlerden en üst düzeyde istifade ettirmek için gayret gösterdim.

 

Allah nasip ederse, ilçe halkımız da yetki verirse inşallah bu hizmet sevdamı Şebinkarahisar Belediye Başkanı olarak sürdüreceğim. Bu vesileyle il genel meclis üyesi seçildiğim tüm siyasi parti teşkilatlarına, bana güvenen destek veren tüm hemşehrilerime, birlikte görev yaptığım tüm Meclis Başkanlarıma, İl Özel İdare Genel sekreterlerime, kurum müdürleri ve çalışanlarına, valilerime ve bugünün anısına bizi plaketle onurlandıran Giresun Valimiz Sn. Mehmet Fatih Serdengeçti’ye şükranlarımı sunuyorum."

 

Uğur Eraslan İl Genel Meclis Üyesi MHP Şebinkarahisar Belediye Başkan Adayı

HüseyinHüseyin