ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 14:38
Advert

Giresun Sağlık Platformu Güçlü Bir Şekilde Büyüyor

Giresun Sağlık Platformu Başkanı Doç. Dr. Sebahattin Destek ve yönetimi ile sağlık danışmanı Ahmet Gedik tarafından organize edilen üye buluşması Tuzla Belediyesi Başkan Danışmanı Hüseyin Koca ev sahipliğinde Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 27-12-2022 14:24   Güncelleme : 27-12-2022 14:36
Giresun Sağlık Platformu Güçlü Bir Şekilde Büyüyor

Tuzla Belediyesi Başkan Danışmanı Hüseyin Koca, Pendik Devlet Hastanesi Başhekimi Salih Çalık, Bahat Clinik Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Zahir Bakıcı ve doktor hemşire ve çok sayıda sağlık çalışanının bir araya geldiği buluşmada "güçlü birlik beraberlik" mesajları verildi.

Kabuğuna sığmayan bir şekilde hemşerilerinin her zaman yanında yer alan Giresun Sağlık Platformu genişleyen ve güçlenen yapısı ile Anadolu yakası buluşmasında önemli mesajlar verildi.

 

Sağlık Platformu Başkanı Doç. Dr. Sebahattin Destek, birlik beraberliğin güçlenmesi adına yapılan bu tür toplantıların devam edeceğini, ev sahipliğinden dolayı Tuzla Belediyesine ve Başkan Danışmanı Hüseyin Koca'ya teşekkür ederken katılımlarından dolayı sağlık çalışanlarına memnuniyetini belirtti.

 

Katılımcıların sırayla kendilerini tanıtarak söz aldığı ve görüşlerini ifade ettiği toplantıya katılanlar memnuniyetini ifade ettiler. Dayanışma mesajlarının verildiği, hoş muhabbetlerin yapıldığı kahvaltılı toplantı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haber: Sadi Toygar

 

 

 

 

AdminAdmin