ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 20:09
Advert

Giresun, Türkiye genelinde 5. sırada bulunuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan aylık değerlendirme sonuçlarına göre, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 81 il içinde 5. sırada yer alarak Giresun adına büyük bir başarı elde etti.

HABER
Giriş Tarihi : 27-02-2024 16:03   Güncelleme : 27-02-2024 16:10
Giresun, Türkiye genelinde 5. sırada bulunuyor

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Giresun il genelinde amatör spordan okul sporlarına, gençlik faaliyetlerinden üniversite öğrencilerine yurt hizmetine kadar birçok alanda faaliyet gösteriyor. Muzaffer Ergün’ün göreve başlamasıyla, spordan gençliğe, sporcu yetiştirmeden yatırımlara ve tesislerin kullanımına kadar her konuda il genelinde bir farkındalık oluşmaya başladı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan aylık değerlendirme sonuçlarına göre, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 81 il içinde 5. sırada yer alarak Giresun adına büyük bir başarı elde etti. İl karnesine göre, Temmuz 2023 itibariyle Giresun’un gençlik faaliyetlerinde 39., spor faaliyetlerinde 49., yurt hizmetlerinde 45. sırada olduğu belirtiliyor. Türkiye genelinde ise Giresun, 81 il içinde 50. sırada yer alıyor. Şubat 2024 itibariyle ise Giresun, Türkiye genelinde 5. sırada bulunuyor 12.

 

Amatör Spor Kulüpleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün ile Giresun’un gençlik ve spor faaliyetlerinde daha da başarılı olacağına inanıyor. Bu olumlu gelişmeler, Giresun’un spor alanındaki çalışmalarının takdire şayan olduğunu gösteriyor.

HüseyinHüseyin