ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 10:32
Advert

Giresun Valisi Enver Ünlü, Koordinatör Vali Olarak Yeniden Türkoğlu’nda

Giresun Valisi Enver Ünlü, İçişleri Bakanlığı tarafından yeniden Koordinatör Vali olarak görevlendirildiği Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde çalışmalarına başladı.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 19-05-2023 11:58   Güncelleme : 19-05-2023 12:03
Giresun Valisi Enver Ünlü, Koordinatör Vali Olarak Yeniden Türkoğlu’nda

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve 11 ili etkileyerek, ülkemizi yasa boğan depremlerin ardından, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine görevlendirilerek, 30.03.2023 – 02.05.2023 tarihleri arasında 34 gün boyunca Koordinatör Vali olarak hizmet veren Vali Enver Ünlü, deprem bölgesindeki çalışmalarına kaldığı yerden devam etmek üzere 18 Mayıs Perşembe günü yeniden Türkoğlu’na gitti.

Afetin izlerini silmek için Türkoğlu’nda ortaya koymuş olduğu başarılı çalışmalar ve bölge insanıyla kurduğu samimi ilişkiler kapsamında yeniden deprem bölgesine görevlendirilen Vali Ünlü, çalışmalara kaldığı yerden devam ederek, yaraların sarılması noktasında yürütülen faaliyetleri değerlendirmek üzere ilk iş olarak Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Ünlü, toplantı ile ilgili olarak “Türkoğlu'ndayız.

Afetin izlerini silmek için ilçemizde yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantımızı gerçekleştirdik.” paylaşımında bulundu.

Giresun Valiliğine Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu vekâlet edecek.

HüseyinHüseyin