ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 01:39
Advert

Giresun'da içme suyu yatırımları devam ediyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun özel önemsediği mevzulardan biri olan içme suyu yatırımları kesintisiz olarak devam ediyor.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 16-10-2021 16:57
Giresun'da içme suyu yatırımları devam ediyor
"

Şehrin altyapısında yaşanan meseleleri gidermek ve yurttaşlara da içme suyunun nitelikli bir biçimde eriştirilmesi için yoğun mücadele sarf eden Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Aksu Semti 4 Nolu Cadde’ta Deniz Sitesi Ağustos ayında hizmete sokulan bin 300 metrelik içme suyu ağ hattına ilave yapıyor.


Bölgede süratle artan yapılaşmaya paralel olarak başlatılan yeni çalışmanın kısa müddette bitirilmesi amaçlanıyor.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Şehrimiz genelinde yatırımlarımıza devam edeceğiz. Özellikle tüm dünyayı da tesiri altına alan pandemi süreci ve son senelerde ciddi anlamda yaşanan afetler dikkate alındığında, hayatın bırakılmaz kaynağı olan içme suyunu, Giresun Belediyesi hudutları içerisinde yaşayan her ferde kumpaslı ve devamlı bir şekilde eriştirmek için çalışmalarımızı özveriyle sürdüreceğiz. Yetersizliğini sezdiğimiz ve lüzum dinlenen hizmetleri bir bir asıllaştırmanın mücadeleyi içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.


Öte yandan, mahalle sakinleri içme suyu çalışmasından dolayı Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na ve takımına teşekkürler etti.

AdminAdmin