ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 07:21
Advert

Giresunspor 3’te 3 peşinde

GZT Giresunspor Kulüp Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, iki maçlık galibiyet serilerini Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasında da sürdürmek istediklerini söyledi.

SPOR
Giriş Tarihi : 09-03-2022 12:00
Giresunspor 3’te 3 peşinde
İLGİLİ HABERLER Önder Karaveli: “Bugün oyunu kazandık ama maçı kazanamadık" Çotanak Spor Kompleksi Olimpik Yüzme Havuzu hizmete açıldı (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

GZT Giresunspor Kulüp Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, iki maçlık galibiyet serilerini Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasında da sürdürmek istediklerini söyledi.
Göztepe ve Çaykur Rizespor galibiyetlerinin moraliyle Gaziantep maçına da 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını ifade eden Önal, yaptığı açıklamada; “Süper Lig’de oynadığımız son iki maçta güzel bir çıkış yakaladık. Takımımızda moraller yerinde. Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarını kazanarak yükselişe geçtik. İyi gidişatımızı pazartesi akşamı sahamızda ağırlayacağımız Gaziantep Futbol Kulübü karşısında da sürdürmek niyetindeyiz. Bu zorlu maçın hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Bütün planlarımız 3 puan üzerine. Gaziantep engelini de kayıpsız geçip 3’te 3 yapmak istiyoruz” dedi.
Önal, takımda tedavisi süren Zeki Yavru dışında önemli bir eksik bulunmadığını sözlerine ekledi.

Admin

ETİKETLER: ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Şebinkarahisar’a Yapılacak Spor tesisleri ve Gençlik Merkezi Görüşmeleri yapıldı

Kadın girişimci köyünde atölye kurdu, organik ürünlerini Türkiye ve dünyanın her yerine ulaştırıyor

Tarım ülkesi Türkiye'de un, yağ, şeker olmaması normal mi? Çözüm ne?

Giresun Turizm ve Tanıtma Derneğinden Başkan Şenlikoğlu'na ziyaret

Şebinkarahisar Belediye Başkanından Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Şebinkarahisarlı Avukatın Evinde Cansız Bedeni Bulundu

Şebinkarahisarlı Gençler Valide Sultan Gemisinde Düzenlenen Boğaz Turunda Buluştu

Heyelan nedeniyle iki beldenin yolu kapandı

Çamoluk’ta Korkulan Oldu, Geçici Yapılan Menfez Sular Altında Kaldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Alucralı Muhtarları Misafir Etti

Şebinkarahisarlı Avukatın Evinde Cansız Bedeni Bulundu

Başkan Yılancı’yı Şebinkarahisar’da bekleyen sürpriz

Şebinkarahisarlı İş İnsanları Seçimini Yaptı, Güçlü bir Muhalefet Getirdi

Giresunlular Fenerbahçe maçına hazır

Başkan Adayı Ömer Kılıç, Şebinkarahisarlı İş İnsanlarıyla Buluştu

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40143581-1'); SON DAKİKA Giresun Valiliği, Giresun’da bulunan marketlerde gözetim ve takip başlattı Uzmanından uyarı "Erken teşhis edilmezse, ölümle sonuçlanabilir" Giresunspor 3’te 3 peşinde Kadın girişimci köyünde atölye kurdu, organik ürünlerini Türkiye ve dünyanın her yerine ulaştırıyor DSİ Trabzon 22. Bölge Müdürü Alucra ve Çamoluk'ta İncelemelerde Bulundu Tarım ülkesi Türkiye'de un, yağ, şeker olmaması normal mi? Çözüm ne? Şebinkarahisar’a Yapılacak Spor tesisleri ve Gençlik Merkezi Görüşmeleri yapıldı Dünya Kadınlar Günü Giresun’da Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı Giresun Turizm ve Tanıtma Derneğinden Başkan Şenlikoğlu'na ziyaret Şebinkarahisar Belediye Başkanından Dünya Kadınlar Günü Mesajı get_weather() get_currency() $(document).ready(function(e) { $(".new_window").attr("target","_blank"); }); $(".after-load").show(); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220309130825/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1b'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-HL7M76JZ98'); ×
AdminAdmin