ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 MART Salı 14:51
Advert

Giresunspor adım adım süper lige

TFF 1. ligin 23’ncü haftasında deplasmanda oynadıkları Adanaspor karşılaşmasından 4-0’lık galibiyetle ayrılan Giresunspor, TFF1. Ligde rekorları alt üst etmeye devam ediyor. Elde ettiği galibiyet ile ligde 12’de 12 yaparak liderliğini sürdüren yeşil beyazlılar bu galibiyet ile puanını 53’ e yükseltti.

SPOR
Giriş Tarihi : 28-02-2021 14:33
Giresunspor adım adım süper lige
"

Rekor üzerine rekor kırarak bu sezon çok iyi bir ivme yakalayan Giresunsporumuz, Ligde oynadığı son 12 maçta 24 gol atarken kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

Her maçın şampiyonluk maçı ruhunda geçeceğinin altını çizen tecrübeli teknik direktör Hakan Keleş, Sezon başında hedefledikleri Süper lige çok yaklaştıklarını belirterek şunları kaydetti.

 

Bizim için oynadığımız her karşılaşma artık şampiyonluk maçı değerinde. Adansapor maçından alınan 3 puan ile galibiyet serimizi 12’de 12 yapmayı başardık. Sezon başında hedeflediğimiz Süper Lige bir adım daha yaklaştık. Elde ettiğimiz bu başarıları sürdürmek serimizi devam ettirmek istiyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı hırs ve disiplin ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Oyuncularım sahada çok iyi performans gösterdiler. Oyundan kopmayarak oyunun başından sonuna kadar aynı disiplinle mücadele ettiler. Gösterdikleri bu özverili mücadelelerinden dolay her birini ayrı ayrı kutluyorum. Dedi

 

“KOLAY MAÇ, ZOR MAÇ DİYE BİR ŞEY YOK”

Ligde liderliğini koruyan ve elde ettiği seri galibiyetlere bir yenisini daha eklemek isteyen Keleş, hırslı ve mücadeleci oyun anlayışından taviz vermeyeceklerine vurgu yaparak; “Önümüzde evimizde oynayacağımız Altay maçı var. Biz rakiplerimizle oynayacağımız maçalara asla kolay maç zor maç diye bakmıyoruz. Sahaya çıkamadan önce de sahadayken de kazanmayı ve kazanmak için oynamayı düşünüyoruz. Artık önümüzde oynayacağımız Altay maçı var. Hazırlılarımıza başladık. Buradan da 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İfadelerini kullandı.

 

“TARAFTARIMIZ BİZİ HEYECANLANDIRIYOR”

Adanaspor maçı sonrasında taraftarın takımımızı şehrin girişinde meşaleler ile karşılayan taraftara teşekkürlerini ileten Keleş, “ Taraftarımız her karşılaşma sonrasında bize ayrı bir heyecan yaşatıyor. Bu bizi çok mutlu ediyor. Onların desteğini hissetmek, görmek bunlar tarifi zor duygular. Giresunsporun çok büyük bir taraftarı var takımına sahip çıkan, destek olan ve asla onu yalnız bırakmayan büyük bir ailesi var biz bunu görüyor ve o ilenin bir parçası olduğumuzu bilerek var gücümüzle mücadele ediyoruz. Her şey yarım asırlık bu hasreti dindirmek için. Bunu hep birlikte başaracağımızı düşünüyorum.” dedi.

AdminAdmin