ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 03:51
Advert

Google Stadia yeni bir şey deniyor: 30 dakikalık ücretsiz oyun denemesi

Google'ın Stadia bulut oyun hizmeti, oyuncuları cezbetmek için yeni yollar bulmaya devam ediyor ve sonunda yıllardır önerdiğimiz bir tanesini deniyor: Size uygun olup olmadığını görebilmeniz için tüm oyunların ücretsiz süre sınırlı denemeleri.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 28-10-2021 18:29
Google Stadia yeni bir şey deniyor: 30 dakikalık ücretsiz oyun denemesi
"

Google'ın Stadia bulut oyun hizmeti, oyuncuları cezbetmek için hâlâ yeni yollar bulmaya devam ediyor ve sonunda yıllardır önerdiğimiz bir tanesini deniyor: Size uygun olup olmadığını görebilmeniz için tüm oyunların sınırlı süreli ücretsiz denemeleri. 9to5Google'ın bildirdiği gibi, artık Stadia'ya geçebilir, Google hesabınızla oturum açabilir ve yalnızca bu bağlantıyı takip ederek ve aşağıda gördüğünüz "Ücretsiz deneme" düğmesine giderek 30 dakikalık ücretsiz Hello Engineer deneme sürümünü oynayabilirsiniz. .

Google ayrıca, diğer ücretsiz denemeler için bu özel web sayfasına sahiptir. Gelecekte sunabilir, ancak şimdilik yalnızca Hello Engineer'ı içeriyor gibi görünüyor. Google daha önce bazı sınırlı demoları denedi.

Dürüst olmak gerekirse, hala olabileceği kadar sorunsuz değil. Yine de o Google hesabıyla oturum açmanız gerekiyor (zaten Gmail, Drive vb. için Google hesabınızda oturum açmış olsanız bile), yine de bir sağlık ve güvenlik ekranını ve erişimi doğrulamak için başka bir ekranı tıklamanız gerekiyor, ve oyunun yüklenmesi için biraz bekleyin. Henüz sihirli bir "oyun için bir reklamı tıkla ve o oyunu anında oyna" durumunda değiliz.

Ancak bu, özellikle Stadia oyunlarının standart bir özelliği haline gelirse, doğru yönde atılmış bir adımdır. Ve neden olmasın? Bir oyun geliştiricisi veya yayıncısının bakış açısından, bir demo oluşturmak için herhangi bir çalışmaya gerek yoktur ve bunun bir bulut oyunu olduğu gerçeği, herhangi bir gizlilik endişesini hafifletmelidir. Gaikai, on yıldan uzun bir süre önce bulut oyun sahnesine geldiğinde, oyun-reklam-olabilir-oyun konseptinizi en başından gösterdi.

Hello Engineer'ı seviyorsanız, Stadia'da 19,99 $ karşılığında satın alabilir veya ücretsiz olarak içeren bir Stadia Pro aboneliğine kaydolabilirsiniz. Stadia'daki diğer tamamen ücretsiz seçenekler arasında Destiny 2 ve Super Bomberman R Online yer alıyor, bu nedenle bulut oyun teknolojisinin gerçekten sizin için işe yarayıp yaramadığını merak etmenin bir anlamı yok: Öğrenmek için hemen şimdi üç farklı oyunla, herhangi bir koşul olmadan deneyebilirsiniz.

Google'ın artık tüm ağırlığını Stadia'nın arkasına koymasını beklemeyin. Google'ın beyaz etiket potansiyeliyle nasıl daha fazla ilgilendiğini Şubat ayında yazdım ve geçen hafta AT&T;'nin kendi ücretsiz Batman: Arkham Knight deneme sürümüyle Google'ı bu teklifi nasıl kabul ettiğini öğrendik.

AdminAdmin