ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 MART Salı 14:20
Advert

Güçlü bir kadro oluşturmak niyetindeyiz

Süper Lig’in yeni ekibi Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, transfer süreciyle alakalı açıklamalarda bulundu. Yabancı kuralından sonra yerli oyuncunun değerinin bir kat daha arttığını kaydeden Keleş, “Önümüzdeki haftadan itibaren kadromuzun büyük oranda şekilleneceğini sanıyoruz. İnce eleyip, sık dokuyarak güçlü bir kadro oluşturmak niyetindeyiz” dedi.

SPOR
Giriş Tarihi : 19-06-2021 18:18
Güçlü bir kadro oluşturmak niyetindeyiz
"

Süper Lig ’in yeni ekibi GZT Giresunspor ’un teknik direktörü Hakan Keleş, yeni sezonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Keleş, yaptığı açıklamada, “Biz tüm plan ve programımızı Süper Ligin geçen sezonki yabancı sınırlamasına göre yapmıştık. Ancak açıklanan yeni kuralla birlikte aynı anda sekiz yabancı sahada olmak zorunda olacak. Bu da yerli oyuncunun önemini artıyor. Tabi fiyatlar da çok ciddi bir yükseliş söz konusu. Almak istediğimiz yerli futbolcuların fiyatları çok yüksek. Rakamların aşağılara çekilmesini umut ediyoruz” dedi.

 

Yabancı kuralından sonra yerli oyuncunun değerinin bir kat daha arttığını kaydeden Keleş, “Geçen sezon kadromuzdaki yabancılardan arzuladığımı verimi aldık. Balde, Diarra, Sergio ve Nalepa gibi oyuncularla devam ediyoruz.  Kadromuza katacağımız yeni yabancılar olacak. Bunların da takımımıza üst düzey katkı sunmalarını bekliyoruz ve bu doğrultuda transferlerimizi yapacağız. Önümüzdeki haftadan itibaren kadromuzun büyük oranda şekilleneceğini sanıyoruz. İnce eleyip, sık dokuyarak güçlü bir kadro oluşturmak niyetindeyiz” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin