ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 01:37
Advert

Hakan Keleş: “Tek eksiğimiz taraftarımıza 3 puanı getiremedik”

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Tek üzüntümüz taraftarımıza 3 puanı getiremedik” dedi.

SPOR
Giriş Tarihi : 19-09-2021 17:55
Hakan Keleş: “Tek eksiğimiz taraftarımıza 3 puanı getiremedik”
"

 

Süper Lig'in 5. haftasında Konyaspor'un davetli eden GZT Giresunspor, maçtan golsüz birlikteye dağılarak Süper Lig'deki ilk puanını almayı muvaffak oldu. Çaba sonrası Teknik Direktör Hakan Keleş, basın buluşmasında açıklamalarda bulundu. Ekibin günden güne daha iyi bir performans verdiğini söyleyen Keleş, şu ifadelere yer verdi:

 

“Üzgünüz natürel ki. 3 puan alıp taraftarımıza hediye etmek istiyorduk. Fakat ona karşın geçen maç ve bu maç oyunculara teşekkür etmek istiyorum. Fantastik bir performans sergilediler. Reyin olarak maçın tamamına yakın üstündük. Ama geçen haftalardaki gibi sonuçlandırmalarda kasvetler çektik. Rakibe bir tane pozisyon verdik. İstatistik olarak üstündük. Günden güne büyüyen bir oyunumuz var. Bugün bunu gördük. Taraftarımız azıcık üzülüyor ama bize inansınlar güvensinler. Azıcık katlansınlar iyi yoldayız. İyi şeyler yapacağız. Tek yeisimiz onlara 3 puan getiremedik. Bunu da sağlayacağız allahın izniyle.”

 

 

Buluşmada bir basın üyesinin istifa edip etmeyeceği mevzusunda sorduğu bir suale yanıt veren Keleş, “Öyle bir şey düşünmedik. Gayet geçimli bir biçimde çalışıyoruz. İdaremizde yaptıklarımızı görüyor. Enerjimizi görüyor. Ekipteki havayı görüyor. Şu an idarenin bu biçimde bir fikri olduğunu düşünmüyorum. Ama düşünürse de ben bu kulübü şampiyon yapmış bir teknik direktörüm. Hasar vermeyi hiçbir zaman düşünmem. Hasar verdiğimi düşündüğüm an burada olmam zati” biçiminde konuştu.

 

AdminAdmin