ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 10:09
Advert

Hayalindeki işi yapmak için bankacılığı bıraktı

Herkesin hayalini kurduğu masa başı, sabit bir geliri olan işi bırakıp, herkesin işyerini kapattığı pandemi sürecinde kafe açan Giresunlu genç bayan girişimci, şimdi hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söylüyor.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-03-2022 10:13
Hayalindeki işi yapmak için bankacılığı bıraktı
İLGİLİ HABERLER Giresun’da Ekmek ve Ramazan Pidesi’ne yeni zam Giresunspor Traftar Çay’dan sonra Fenerbahçe Taraftar Çay’da sofralarımızda olacak (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Herkesin hayalini kurduğu masa başı, sabit bir geliri olan işi bırakıp, herkesin işyerini kapattığı pandemi sürecinde kafe açan Giresunlu genç bayan girişimci, şimdi hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söylüyor.
Giresun’da özel bir bankada uzun bir süre çalıştıktan sonra istifasını veren Hazal Önem Konal, kafe işletmeciliğine başladı. Özellikle herkesin işyerini kapatmaya başladığı pandemi sürecinde bunu yapması da dikkat çekti.
Yaptığı işte mutlu değilsen aldığın maaşın da hiçbir önemi olmadığını ifade eden Hazal Önem Konal, hayalindeki işi yapmak için istifa ettiğini anlattı. Konal “Üniversite mezunu olduktan sonra özel sektörde bir süre kafe işletmeciliği yaptım ve bundan büyük mutluluk duymuştum. İnsanlarla iç içe, her gün yeni insanlarla tanışmak, insanların bir birleriyle tanışmasına vesile olmak gibi bir çok nedenler beni etkilemişti. Sonra bankacılık sektörüne adım attım. Uzun bir süre bu meslekte çalıştım. Çalıştığın işte mutlu değilsen, ofis duvarları üstüne üstüne gelmeye başlamıştır. Kendine, ailene sosyal hayatına zaman ayıramıyorsan, işin stresli ve sorumluluk varsa mesai bitse bile işin etkisinde kalıyorsun. Bu yüzden ben de daha fazla katlanamayarak sevdiğim ve hayalimdeki işi yapmak için istifa ettim. Ancak kafeyi de pandemi döneminde açtık, zor dönemler yaşadık. Zorlu süreçlerin üstesinden geldik. Giresun’da butik kafe ihtiyacını giderdik. Müşterilerimiz den olumlu tepkiler alıyoruz, bu da bizi motive ediyor" dedi.
Arkadaşlarının kendisine ilk başlarda sürekli "Bankayı niye bırakın. Kafe de niye çalışıyorsun. Niye risk aldın?” gibi tepkiler verdiğini kaydeden Konal, "İnsanların ticareti bir risk olarak gördükleri için bu şekil tepkiler aldık. Kadınlar istediği zaman her şeyi başarırlar. Bundan eminim yeter ki istesinler ve kendilerine güvensinler. Kadın girişimcilere devlet desteği de var. Ben de bir kadın girişimci olarak işimden memnunum. İyi ki ortağımla birlikte bu kafeyi açtık. Kendi işini kurmak isteyen kadınlar, kendilerine inansınlar ve güvensinler kesinlikle başarırlar" şeklinde konuştu. Admin

ETİKETLER: ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

Giresunspor Traftar Çay’dan sonra Fenerbahçe Taraftar Çay’da sofralarımızda olacak

Giresun’da Ekmek ve Ramazan Pidesi’ne yeni zam

Çamoluk'lu öğrencilerin 15 Temmuz konulu resim sergisi

Prof. Dr. Mete Gündoğan’dan “Fırın Kurusu” tavsiyesi

Başkan Bünyamin Çiftçi, Joker hakkını kullandı, annesini aradı

Şahin Yılancı, Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutladı

Hayalindeki işi yapmak için bankacılığı bıraktı

Park halindeki tıra arkadan çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Şebinkarahisarlı Avukatın Evinde Cansız Bedeni Bulundu

Şebinkarahisar’ın gönüllü turizm elçisi memleketinin görsel tarihini yazıyor

Şebinkarahisarlı İş İnsanları Seçimini Yaptı, Güçlü bir Muhalefet Getirdi

Komedyen Ali Congun’dan Şebinkarahisar sözlerine özürlü açıklama

Şebinkarahisarlı Gençler Valide Sultan Gemisinde Düzenlenen Boğaz Turunda Buluştu

window.onload = function() { comment_module() }; Şebinkarahisar Haber Merkezi - Şebinkarahisar Haberleri

Copyright

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40143581-1'); SON DAKİKA Çamoluk'lu öğrencilerin 15 Temmuz konulu resim sergisi Giresun’da Ekmek ve Ramazan Pidesi’ne yeni zam Giresunspor Traftar Çay’dan sonra Fenerbahçe Taraftar Çay’da sofralarımızda olacak Liselilerden TÜBİTAK Bilim Sergisi Başkan Bünyamin Çiftçi, Joker hakkını kullandı, annesini aradı Giresun Belediyesi’nde davullu zurnalı toplu iş sözleşmesi imzalandı 17. Kadir Has Ödülleri Sahiplerini Buldu Giresun Belediyesi’nde yüzde 50 su tasarrufu sağlayacak uygulama Giresun Belediyesi’nde yüzde 5 su tasarrufu sağlayacak uygulama Prof. Dr. Mete Gündoğan’dan “Fırın Kurusu” tavsiyesi get_weather() get_currency() $(document).ready(function(e) { $(".new_window").attr("target","_blank"); }); $(".after-load").show(); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//web.archive.org/web/20220326021209/https://static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','o7e1b'); twq('track','PageView'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-HL7M76JZ98'); ×
AdminAdmin