ŞEBİN GÜNDEM
HV
26 NİSAN Cuma 06:55
Advert

Hemşehrimiz Sütlüce Mahallesi Muhtarı Depremzedelere Yardım Malzemesi Gönderdi

Şebinkarahisarlı Hemşehrimiz Sütlüce Mahalle Muhtarı Mehmet Yavuz, yardım kampanyası başlatarak depremzedelere yardım gönderdi.

İSTANBUL
Giriş Tarihi : 07-02-2023 22:58   Güncelleme : 07-02-2023 23:24
Hemşehrimiz Sütlüce Mahallesi Muhtarı Depremzedelere Yardım Malzemesi Gönderdi

Şebinkarahisarlı Hemşehrimiz İstanbul Beyoğlu İlçesi Sütlüce Mahallesi Muhtarı Mehmet Yavuz, yardım kampanyası başlatarak depremzedelere yardım gönderdi.

Görev yaptığı mahallesinde yaptığı organizasyonlarıyla her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Muhtar Mehmet Yavuz, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem felaketine de duyarsız kalmayarak, Bademlik Camii İmam hatibi Adem Körismağiloğluyla işbirliği yaparak Sütlüce Mahallesi sakinlerine çağrıda bulunarak deprem bölgesi için yardım kampanyası başlattı.

Sütlüce mahallesinin duyarlı halkının yardımlarıyla toplanan malzemeler Muhtarlıkta toplandı. Burada toplanan malzemeler Sütlüce Mahallesi sakinlerinin yardımıyla deprem bölgesine gönderilmek üzere araçlara yüklendi.

Sütlüce Mahallesi Muhtarı Mehmet Yavuz yaptığı açıklamasında, “ Sütlüce mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız her zaman yaptığımız yardım kampanyalarına destek oluyorlar. Kahramanmaraş merkezli 10 İlimizde meydana gelen deprem felaketine duyarsız kalamazdık. Dolayısı ile yaptığımız yardım çağrımıza da duyarsız kalmayarak kampanyamıza destek verdiler. Allah bir daha bizlere böyle bir afet daha göstermesin. Bu vesileyle Sütlüce Mahallesi halkımıza yardımlarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

HüseyinHüseyin