ŞEBİN GÜNDEM
HV
29 MART Cuma 02:48
Advert

Heyelan nedeniyle kapanan Dereli Şebinkarahisar yolu ulaşıma açıldı

Giresun'u Dereli ve Şebinkarahisar ilçelerine bağlayan karayolunda meydana gelen heyelan karayolları ekiplerinin çalışmasıyla temizlendi.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 06-01-2022 12:25
Heyelan nedeniyle kapanan Dereli Şebinkarahisar yolu ulaşıma açıldı
"

Giresun’u Dereli ve Şebinkarahisar ilçelerine bağlayan karayolunda meydana gelen heyelan karayolları ekiplerinin çalışmasıyla temizlendi. Heyelan nedeniyle kapanan yol, karayolları ekiplerinin temizlik çalışmasının tamamlanmasının ardından kontrollü olarak tekrar ulaşıma açıldı. Bölgede yaşanması muhtemel yeni heyelan riskine karşı da önlem alındı.

 

 

Giresun-Dereli karayolunda heyelan meydana gelmişti

 

Dün meydana gelen heyelanla, Giresun'un Dereli ve Şebinkarahisar ilçelerine bağlayan karayolunun Duroğlu mevki’nde yamaçtan kopan kaya parçaları ve toprak yolu ulaşıma kapatmıştı.

 

Kapalı yolun ulaşıma açılması için bölgede çalışma başlatılırken, bölgede yeni heyelan riskine karşı ulaşım Duroğlu Tüneli'ne yönlendirildi. Heyelan bölgesinde inceleme yapan Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, yaptığı açıklamada "Duroğlu Belde girişinde heyelan meydana gelmiştir. Allah'a şükür bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Tekrar heyelan gelme riskine karşı yolu kontrollü olarak trafiğe kapattık. Yol akışı tünel giriş ve çıkışından sağlanmaktadır. Yüce Allah felaketin her türlüsünden bizleri korusun" dedi.

AdminAdmin