ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 17:41
Advert

Hikmet Karaman: “Oynadığımız 3 zorlu maçtan 4 puan aldık”

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, son oynadıkları zorlu karşılaşmalardan aldıkları puanlarla iyi bir istatistik yakaladıklarını ifade ederek, "Oynadığımız 3 zorlu maçtan 4 puan aldık" dedi.

GİRESUN
Giriş Tarihi : 26-09-2021 18:24
Hikmet Karaman: “Oynadığımız 3 zorlu maçtan 4 puan aldık”
"

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, son oynadıkları zorlu karşılaşmalardan aldıkları puanlarla iyi bir istatistik tuttuklarını ifade ederek, "Oynadığımız 3 zorlu maçtan 4 puan aldık" dedi.


Süper Lig'in 7. haftasında GZT Giresunspor'a davetli olan Kayserispor, 1-1'lik skor ile ufaladığı karşılaşmadan aldığı 1 puan ile puanını 11'e çıkardı. Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maçın ardından tertip edilen basın buluşmasında karşılaşmayı değerlendirdi.


Karaman yaptığı değerlendirmede, “Rakibimizin ligdeki sıralaması ve bizimde değişik bir skorla galip geldiğimiz maçtan sonra buradaki karşılaşma stratejik anlamda ve zekâsal anlamda güç bir karşılaşma. Zira Giresunspor'un bundan evvelki oynadığı maçlarda da zaman zaman oynadığı ve vermiş olduğu gayretin karşılığını alamamış. Tam bunları düşündüğümüz için güç bir karşılaşma olacağını, hakeminde idare özelliklerini bildiğimiz için dikkatli olmamız gereken bir yarışma. Evet golü bulduk. Ama golden sonra hakeme karşı yapmış olduğumuz 2 pozisyondaki itiraz ve 2-3 dakika sonra taçtan golü yemiş olduk. Bu mevzuda skoru orada gözetebilsek ilerleyen dakikalarda daha değişik şeyler olacaktı. Giresunspor'un golü atması onların hem motivasyonunu yükseltti hem de daha tempolu oynamaya yönlendirdi. İkinci yarı karşılıklı hamleler var. İki ekibin de pozisyonları var. Biz Uğur saldırısıyla rakibimizin ikinci yarı başladığı iyi oyunu kestik. Özellikle Fernandes'in kullandığı iki yan top var. Biri Yasir'in pozisyonu değişiği Dimitri'nin. Çok net kafa pozisyonlarıydı. Bu gibi maçlarda bu cins pozisyonları değerlendirmek gerekiyor. Rakibimizin de var birkaç pozisyonu. Dolayısıyla güç bir maçtı. Hatayspor dış sahayı, içerde oynadığımız Galatasaray ve Giresunspor dış sahayı. Başka Bir Deyişle 2'si dış saha 3 maçtan 4 puan alarak çıktık. Bizimle beraber oynamış olduğumuz 5 maçta 11 puan alan bir ekip var. Bu istatistiği devam ettirdiğimizde iyi şeyler görebiliriz. Ama oynadığımız bu cins maçlardan da ders almak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin