ŞEBİN GÜNDEM
HV
19 NİSAN Cuma 07:01
Advert

İmar Bilgileri E-İMAR üzerinden sorgulanabilecek

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan E-İMAR çalışması ile İmar durumu bilgileri internet üzerinden sorgulanabilecek.

İLÇELER
Giriş Tarihi : 24-02-2023 11:04   Güncelleme : 24-02-2023 11:06
İmar Bilgileri E-İMAR üzerinden sorgulanabilecek

Bulancak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan E-İMAR çalışması ile İmar durumu bilgileri internet üzerinden sorgulanabilecek.

Çalışmayla ilgili, Belediye Başkanı Recep Yakar’ın da katılımıyla, İmar ve Şehircilik Müdürü Recep Şengün ve sistem altyapısını hazırlayan firma yetkilisi Fatih Demir tarafından bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Sunumda; E-İMAR uygulamasının Bulancak Belediyesi resmi internet sitesi üzerinde oluşturulacak bir butonla kolay ulaşılabilir olacağını ifade eden İmar ve Şehircilik Müdürü Şengün, İmar sınırlarımız içinde vatandaşlarımız Ada/Parsel ya da Adres bilgileri üzerinden sahip oldukları ya da ilgilendikleri imar alanına erişerek imar alanının Kroki ve İmar bilgilerine ulaşabilecekler. Bu durum müdürlüğümüz açısından sorgu yoğunluğunu azaltarak verimliliğimizi artırırken, vatandaşlarımızın da istedikleri bilgiye doğrudan ve kolay ulaşımını sağlayacaktır” dedi.

Sistem kurulum yetkilisi Fatih Demir’de teknik detaylar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, sistemin birçok belediyede kullanımda olduğunu ve giderek yaygınlaştığını belirtti.

E-İMAR uygulamasının önümüzdeki günlerde aktif edilerek kullanıma açılacağı belirtildi.

HüseyinHüseyin