ŞEBİN GÜNDEM
HV
30 NİSAN Salı 16:39
Advert

Merve ile Murat Bir Ömür Boyu Mutluluğa Evet Dedi

Şebinkarahisar'ın sevilen ailelerinden Koçoğlu ailesi ile Görele’nin sevilen ailelerinden Kulak ailesi, mutlu bir gün için Üsküdar Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde bir araya geldi.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 26-11-2023 11:45   Güncelleme : 26-11-2023 14:54
Merve ile Murat Bir Ömür Boyu Mutluluğa Evet Dedi

Şebinkarahisar'ın sevilen ailelerinden Koçoğlu ailesi ile Görele’nin sevilen ailelerinden Kulak ailesi, mutlu bir gün için Üsküdar Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde bir araya geldi. Bu özel günlerinde evlatları Merve ve Murat'ı dünya evine adım attıran aileler, muhteşem bir törenle bu birlikteliği kutladılar.

 

Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen nikah törenine TBMM İdare Amiri İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, şahitlik ettiler. Mutlu çiftin yanında olan bu isimler, onların evlilik serüvenine ilk adımı atmalarında büyük bir destek oldular.

 

Kulak ve Koçoğlu aileleri, evlilik törenine sadece yakınlarıyla değil, aynı zamanda Şebinkarahisar ve Görele camiasının önde gelen isimleri ile birlikte çok sayıda davetli de katıldı. Yeni evlenen çift, mutlu günlerinde sevdiklerinin yanında olarak bu özel anlarını daha da anlamlı kılmış oldular.

 

TBMM İdare Amiri İstanbul Milletvekili Hasan Turan, İBB Meclis üyesi ve Çekmeköy Belediyesi Başkan aday adayı Bora Kılıç, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Şebinkarahisar Vakfı yönetim kurulu üyeleri ve Şebinkarahisarlı iş insanları, düğün merasimine katılarak yeni çiftimizin yanında yer aldılar.

Bu özel gün düğün merasimiyle taçlandırıldı. Kulak ve Koçoğlu aileleri, mutlu bir şekilde Merve ve Murat'ın düğünlerini gerçekleştirirken, davetliler de geleneksel düğün oyunlarıyla geceye renk kattılar. Ünlü sanatçı İsmail Türüt’ün seslendirdiği türkülerle oynanan oyunlar ve müzik eşliğinde unutulmaz bir gece yaşandı.

Merve ile Murat çiftine bir ömür boyu sürecek mutluluk ve huzur dolu bir evlilik dileriz.

HüseyinHüseyin