ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:55
Advert

Milletvekili Gezmiş, Giresun Belediye Başkan Adaylarıyla sahada çalışıyor

CHP Giresun Milletvekili Gezmiş "Giresun merkez ve tüm ilçe belediye başkan adaylarımız nitelikli, halkla bütünleşmiş isimler" dedi

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 18:01   Güncelleme : 10-03-2024 18:05
Milletvekili Gezmiş, Giresun Belediye Başkan Adaylarıyla sahada çalışıyor

CHP Giresun Milletvekili Gezmiş "Giresun merkez ve tüm ilçe belediye başkan adaylarımız nitelikli, halkla bütünleşmiş isimler" dedi

Halkımızın Tercihi: “Üreten, Dayanışmacı” CHP’li Belediye

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Merkez ve ilçelerimizde saha çalışmalarımız sürüyor, yurttaşlarımız halkçı ve dayanışmacı belediyecilik istiyor" dedi.

Dayanışmacı Belediyecilik Yapacağız

Yaklaşık 10 gündür Giresun'da olan ve gece gündüz demeden il ve ilçelerdeki tüm etkinliklere ve saha çalışmalarına katılan Milletvekili Gezmiş, halkın öncelikli sorununun ekonomik olduğunun altını çizerek "Ekonomik sıkıntı yurttaşlarımızı yaşamaktan bezdirmiş, mevcut CHP’li belediyelerimizde olduğu gibi kazanacağımız belediyelerimizde de dayanışmacı anlayışla ihtiyaç sahibi herkesin yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Halkımızın CHP’li Belediyeden Yana

Giresun merkez ve tüm ilçe belediye başkan adaylarının nitelikli ve halkla bütünleşmiş isimler olduğunu ifade eden Gezmiş, tüm belediyeleri kazanacaklarını dile getirerek "Merkez ve ilçelerimizde halkımızla buluşuyoruz. Gördüğümüz ilgi ve destek, halkımızın insan odaklı, halkçı ve dayanışmacı CHP'li belediye istediğinin göstergesidir" dedi.

8 Mart'ta Yürüyen İlk Kadın Vekil

Giresun tarihinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerine katılan, Giresun'un ilk kadın milletvekili olan Elvan Işık Gezmiş, "Merkez ve ilçelerde 8 Mart etkinliklerine katılarak, kadınlarla buluştum. Kadınlar da; kadın, genç, engelli odaklı, çevreci, üreten ve üretken belediyecilik istiyor. CHP'li belediyeden yana görüş beyan ediyor. Hep birlikte kazanacağız, 31 Mart akşamı coşkuyla başarımızı kutlayacağız" şeklinde görüş beyan etti.

HüseyinHüseyin