ŞEBİN GÜNDEM
HV
18 NİSAN Perşembe 16:41
Advert

Niantic'in Pikmin Bloom'u bugünden itibaren dünya çapında yayılıyor

Pokémon Go geliştiricisi Niantic'in bir sonraki oyunu olan Pikmin Bloom, iPhone ve Android'de global olarak kullanıma sunuluyor ve önümüzdeki günlerde uygulama mağazalarına ulaşması bekleniyor.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 28-10-2021 21:02
Niantic'in Pikmin Bloom'u bugünden itibaren dünya çapında yayılıyor
"

Pokémon Go'nun yaratıcısı Niantic'in bir sonraki oyunu olan Pikmin Bloom, bugün küresel olarak piyasaya sürülmeye başlıyor. Geliştirici, Nintendo ile ortak bir proje olarak faturalandırılan uygulamanın "önümüzdeki günlerde App Store ve Google Play'de satışa sunulacağını" söylüyor. Kullanıma sunma, Avustralya ve Singapur ile başlayacak ve ardından yavaş yavaş dünyanın geri kalanına ulaşacak.

Yeni Pikmin ilk olarak Niantic ve Nintendo arasındaki yeni işbirliğinin bir parçası olarak Mart ayında duyuruldu. Pokémon Go gibi, oyun da insanları açık havada ve yürüyüşe çıkarmak için tasarlandı. Pikmin Bloom'da oyuncular, tohum toplayıp ekerek itibari bitki yaratıklarını toplayabilirler; Pokémon Go'da yumurtadan çıkmak gibi, büyümeleri için belirli bir mesafe yürümeniz gerekiyor. Oyuncular, çiçek açmaları için pikminlerini besleyebilir ve ardından diğer oyuncuların görmesi için yürürken bir çiçek fragmanı oluşturmanıza izin veren yaprakları toplayabilir. (Diğer Nintendo benzeri dokunuşların yanı sıra, oyun içi avatarınız bir Mii'dir.)

Pikmin Bloom'daki en ilginç özelliklerden biri de bir tür günlük günlüktür. Oyun, ne kadar yürüdüğünüzü, topladığınız pikminleri ve ziyaret ettiğiniz yerleri kaydeder ve günün sonunda size küçük bir video gösterir. Hatta daha kişisel hale getirmek için notlar ve fotoğraflar ekleyebilirsiniz. Tabii ki, gerçek dünyada gezinen sevimli küçük adamları görebilmeniz için bir AR modu da var.

Pokémon Go büyük bir hit iken ve olmaya devam ederken, Niantic bu başarıyı diğerleriyle tekrarlamak için mücadele etti. özellikler. Harry Potter: Wizards Unite hiçbir zaman gerçekten başarılı olamadı ve Catan: World Explorers sadece bir yıl kadar sürdü. (Bu başarıyı tekrarlamak için mücadele eden sadece Niantic değil; Microsoft da bu yılın başlarında gerçek dünyadaki Minecraft oyununu kapattı.) Stüdyo ayrıca Transformers'a bir AR alıyor.

Bütün bunlar Pikmin Bloom'un gerçek dünyadaki AR oyunlarının sadece Pokémon Go'nun ötesinde devam eden uygulanabilirliği için büyük bir test olacağını ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların önümüzdeki günlerde kontrol edebilmesi gerektiğini söylemek. Oyun hakkında daha fazla bilgi için uygulamalı raporumuza göz atmayı unutmayın.

AdminAdmin