ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 11:36
Advert

Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can’ın Bayram Mesajı

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Kurban Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-06-2023 00:13   Güncelleme : 27-06-2023 00:24
Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can’ın Bayram Mesajı

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Kurban Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

 

Değerli Hemşehrilerim, Kıymetli Mesai Arkadaşlarım ve Sevgili Öğrenciler;

 

Birlik ve beraberliğimizin kuvvetlenmesine, yardımlaşma ve dayanışmanın artmasına, sevgi, saygı ve hoşgörünün yücelmesine vesile olan Kurban Bayramına ulaşmanın hep birlikte mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bir yandan, Ülkemizi sarsan ve Milletimizi derinden yaralayan asrın felaketi büyük Maraş depremlerinin açtığı yaraları sarmaya çalışırken; diğer yandan da hayatımızı olağan akışında normalleştirmek durumundayız.

 

Hayatını kaybedenlere tekrar Allah’tan rahmetler diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarını kaybedenlere sabırlar temenni ediyorum.

 

Kurban bayramı arifesinde, başta Duroğlu Beldemiz olmak üzere ilimizin bir çok bölgesinde maalesef büyük bir sel afeti de yaşandı. Ve bir vatandaşımız kayboldu. Sel felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah, milletimize bu tür acıları bir daha yaşatmasın diyorum.

 

Bayramlarımız küskünlüklerin ortadan kalktığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, dostluğun, kardeşliğin ve daha birçok güzel duygunun ön plana çıktığı özel günlerimizdir. Bu özel günlerin ülke ve millet olarak ihtiyaç duyduğumuz tüm güzelliklere, iyiliklere vesile olmasını canı gönülden arzu ediyorum.

 

Kardeşliğin, komşuluğun, dostluğun, yardımlaşma ve dayanışmanın güzel örneklerini yine hep birlikte sergileyeceğiz…

 

Bu düşüncelerle; hemşehrilerimin, tüm mesai arkadaşlarımın ve öğrencilerimizin Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini niyaz ediyorum.

 

 

 

Prof. Dr. Yılmaz Can

 

Rektör

HüseyinHüseyin