ŞEBİN GÜNDEM
HV
28 NİSAN Pazar 10:54
Advert

Şampiyona Şebinkarahisar'da yapılacak

Şebinkarahisar Belediyesinin paydaş olacağı organizasyon için ilçeye gelen Giresun Offroad Kulübü üyeleriyle Belediye Başkanı Ömer Şentürk görüşme yaptı.

ŞEBİNKARAHİSAR
Giriş Tarihi : 04-04-2023 18:49   Güncelleme : 04-04-2023 18:55
Şampiyona Şebinkarahisar'da yapılacak

Şebinkarahisar Belediyesinin paydaşı olacağı ifade edilen organizasyon için ilçemize gelen Giresun Offroad Kulübü üyeleriyle görüşerek toplantı yapan Belediye Başkanı Ömer Şentürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi.

Giresun Offroad Kulübünün Ulusal Offroad Turnuvasına aday etap olarak gösterdiği, Karadeniz OffRoad Şampiyonası bu yıl ilçemizde gerçekleşecek.

Yurtiçinden ve yurtdışından katılımcıların olacağı, 3 Gün sürecek organizasyonda; ilk gün hazırlık, 2.gün orman etabı ve 3.gün seyircili gösteri etapları gerçekleştirilecek.

Belediyemizin de paydaşı olacağı organizasyon için ilçemize gelen kulüp üyeleriyle görüş alışverişinde bulunduk, ardından etapların gerçekleşeceği alanlarda inceleme yaptık.

Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanan organizasyonda hem ilçe halkımız festival havasında keyifli vakitler geçirecek, hem ilçe esnafımıza ciddi katkı sağlayacak, hem de ilçe tanıtımına önemli katkı sunacaktır.”

HüseyinHüseyin