ŞEBİN GÜNDEM
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:40
Advert

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu Sarıyer İlçe Başkanlığına gelerek yaptı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 28-11-2023 00:23   Güncelleme : 28-11-2023 00:28
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu Sarıyer İlçe Başkanlığına gelerek yaptı.

Sarıyer’de üç dönem üst üste belediye başkanlığı yaparak bir ilke imza atan Başkan Genç’i, adaylık başvurusu için gittiği CHP İlçe Başkanlığı önünde binlerce vatandaş karşıladı. Aday adaylığı dilekçesini teslim eden Başkan Genç, ilçe binası önünde toplanan coşkulu kalabalığa konuşma yaparak yeniden aday olmasının sebeplerini ve yaptığı hizmetleri anlattı.

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı önünde toplanan binlerce vatandaşla kucaklaşan Başkan Genç “Bizim hikâyemiz çok ağır ve çok zor koşullar içinde, sonsuz bir dayanışmayla yaşamı temel alan Sarıyerlilerin hikâyesidir” dedi.

Başkan Genç; “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Sarıyer'in önemli sorunlarını çözmek adına Sarıyerliler ile sonsuz bir dayanışma içinde yaşamı temel alan hizmet anlayışıyla mücadele ettik ve bu çabamızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Sarıyer'i sadece İstanbul'un değil aynı zamanda bu ülkenin en huzurlu ve mutlu ilçesi yapmak için çabaladık ve sonuç olarak bu mutluluğu, ilçemizde yaşayan her yaştan vatandaşımız ile paylaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Güzel ilçemizde sadece bugünün değil, yarınların düşüncesiyle, halk için halkla beraber diyerek bıkmadan, usanmadan çalışarak, hizmet açısından en iyi noktaya çıkarmak için sizlerle devam diyoruz.

Bugüne kadar boğazın incisi Sarıyer'i değerli Sarıyerliler ile beraber ortak akıl ile yönettik ve ilçemize katmış olduğumuz hizmetlerin çok daha iyilerini hak eden sizlerle beraber tekrar bu yolu yürüyecek olmanın heyecanını ilk günkü gibi yaşıyoruz.

Hepimize hayırlı uğurlu olsun yeni yolculuğumuz ” dedi.

HüseyinHüseyin